MOLT CONTUNDENT Rocío Carrasco respon a Ortega Cano: "Jo no bec ni agafo cotxes"

Rocío Carrasco a Tele 5

La filla de Rocío Jurado respon al torero amb un dur atac: "L'esborraria de la vida de la meva mare"

Rocío Carrasco segueix endavant amb el relat colpidor del que ha estat la seva vida familiar. Aquest divendres, Tele 5 va emetre un nou episodi de 'Montealto, regreso a la casa', centrada en les vivències a casa de la seva mare, Rocío Jurado a La Moraleja (Madrid). Amb l'estrena d'un document de 52 minuts titulat 'Licencia para hablar', Carrasco va anar fins a Chipiona (Cadis), a parlar amb la part de la família que fins ara s'havia mantingut al marge de la televisió, el que anomenen la 'família no mediàtica'.

Aquest dijous el programa 'Ya son las ocho', va aprofitar-ho per anar a Chipiona per parlar amb Antonio Jurado, cosí de Rocío Jurado. L'home que era la primera vegada que s'expressava, va sorprendre per la contundència de les seves paraules. Això va dir sobre el matrimoni d'Ortega Cano i la Jurado: "Era un matrimoni que no se'l creia ningú. No entenc com es van poder casar". Unes declaracions que han deixat amb cara de circumstàncies a Gloria Camila, que era a plató: "M'han sorprès les teves paraules".

Un document de 48 pàgines on Rocío Jurado s'explica

Aquest dimecres, Carrasco va anar al programa d'Ana Rosa i va anunciar un altra revelació: "He trobat una carpeta amb 48 documents on Rocío Jurado narra en primera persona el que ella ha patit amb l'ésser d'una forma descarnada i l'equip està preparant un document audiovisual que es farà públic aquest divendres. Així que aquest divendres Rocío Jurado parla".

I així va ser, el text que es va fer públic era la declaració del procés de nul·litat eclesiàstica del matrimoni amb Antonio David, en què els principals membres de la família parlaven clar. Un d'ells, José Ortega Cano, que tot i que fa anys va acusar de maltractador a Antonio David en directe en un programa de televisió, va acabar fent-se enrere per les amenaces d'aquest i va anar modulant el seu discurs fins a dir que no sabia res. Però el document va demostrar que tot el contrari: ho sabia tot.

"En una visita a Argentona, Antonio David ens va dir: vosaltres no coneixeu el meu altre 'jo'", va dir el torero davant del tribunal. "Ell pretenia montar escàndols i viure d'ells. Per això fa exclusives a la premsa i televisions sensacionalistes. Ha fet fortuna fent això. No tenia amor ni cap a la seva dona, ni als seus fills ni als seus propis pares que em trucaven a mi", va llegir el programa per boca d'Ortega Cano.

Molt contundent amb Ortega Cano

Rocío Carrasco va aprofitar per parlar clar i dir el que fins ara no s'havia atrevit a dir sobre Ortega Cano. La filla de Rocío Jurado va reconèixer que potser havia tingut una adolescència, "irregular", però "en cap cas vaig fer res il·legal o delictiu", en referència a unes declaracions del torero en què va dir que la noia havia estat molt rebel de jove. Carrasco, va aprofitar per respondre-li amb un atac.

"Jo no condueixo, jo no bec, jo no agafo cotxes, jo no faig res de tot això", va dir Carrasco a Ortega Cano, en referència a la condemna de l'any 2015 a dos anys, sis mesos de presó per homicidi imprudent i conducció temerària.

Per acabar-ho de rematar, Jorge Javier Vázquez va preguntar a Carrasco: "Esborraries de la vida de la teva mare a Ortega Cano?" "Sí, completament, sense dubtar-ho. És la meva vivència i crec que sense ell la meva mare hauria estat millor", va respondre la filla d ela Jurado.

ETIQUETES:

Deixa un comentari