El gag del 'Polònia' que va predir la guerra Ayuso-Casado al PP: "Ens vam quedar curts"

Ayuso i Casado al 'Polònia'

El programa de sàtira política de TV3, recupera un gag premonitori sobre la crisi del partit espanyol

La guerra oberta al PP entre Pablo Casado i Isabel Díaz Ayuso pel lideratge del PP ha entrat en una nova fase de no retorn. Aquest dimecres, diverses informacions sobre espionatge i corrupció, han avivat la guerra després de posar a la diana al germà de la presidenta de la Comunitat de Madrid.

Es tracta d'una informació sobre un contracte d'un milió i mig d'euros per comprar 250.000 mascaretes, i que s'hauria atorgat a dit en plena pandèmia per Ayuso a l'empresari Daniel Alcázar. Segons diversos mitjans, el germà de la presidenta, Tomás Díaz Ayuso, és amic íntim d'Alcazar. 'El Confidencial', fins i tot ha donat un nom: Ángel Carromero, afí a casado i assessor de l'Ajuntament de Madrid, i que hauria contactat un detectiu privat per determinar si aquest havia cobrat comissions.

Ayuso ha acusat a la direcció de Casado d'espiar el seu germà, unes declaracions que el PP ha rebutjat de forma sorprenent: amb un expedient sancionador que podria acabar amb l'expulsió d'Ayuso del partit.

El 'Polònia refà el programa i els espectadors al·lucinen

Davant d'aquest escenari, i com no podia ser d'una altra manera, el 'Polònia', ho ha tornat a fer i ha reescrit a cuita-corrents un dels seus guions, amb nou vestuari i escenografia. "Aquesta nit 'se vienen cositas'", ha publicat el compte de Twitter del programa.

Un fet que ha impressionat a molts dels seus seguidors: "En dies com avui no m'agradaria estar a la pell d'un guionista del 'Polònia'", ha escrit Joan Bosch.

El gag: "És la guerra"

Els guionistes incrèduls: "Ens vam quedar curts"

Els que no paren per disgustos són els guionistes del 'Polònia', que veuen com la realitat supera la ficció. Xavi Fernández, un dels encarregats d'escriure els textos de l'espai de sàtira, ha dit a Twitter: "Ens vam quedar curts", fent referència al darrer gag del programa sobre la guerra per la successió al PP. Va ser aquest:

ETIQUETES:

Deixa un comentari