Ana Rosa Quintana reapareix en ple tractament contra el càncer: "Estic a la recta final"

Ana Rosa Quintana

La presentadora de Tele 5 feia setmanes que no es deixava veure i ha volgut tranquil·litzar als seus seguidors: "Em trobo molt bé"

El 2 de novembre del 2021, Ana Rosa Quintana va sorprendre amb l'anunci que patia càncer de mama i s'apartava de la televisió per començar el tractament. Des d'aquell moment les aparicions públiques de la presentadora han estat mínimes.

"Fa molt que no publico res. M'han preguntat moltes persones que com estic, per això m'he animat", va escriure aquest dilluns la periodista en una nova publicació a Instagram. "Afortunadament em trobo molt bé i ja estic en la recta final de la quimio", va afegir Quintana, al costat d'una imatge en la que apareix llegint 'Un caballero en Moscú', d'Amor Towles.

"Això m'ho prenc també com un treball, menjar sa, entrenament 3 dies a la setmana, ioga un dia, caminades llargues, gaudir de la família, el suport dels meus companys, les milers de persones que que em fan arribar el seu afecte i bons desitjos, pensament positiu i tenir la seguretat que em curaré gràcies als nostres excel·lents metges", va acabar dient el missatge de la presentadora.

ETIQUETES:

Deixa un comentari