TV3 inicia el 2022 amb l'obra teatral dels 30 anys d'El Terrat, la productora d'Andreu Buenafuente

'L'Èxit de la temporada'

La cadena emet aquest 1 de gener 'L'Èxit de la Temporada', amb les principals cares de la companyia com Sílvia Abril o David Fernández

TV3 inicia el nou any amb una graella televisiva que té tots els números d'aconseguir unes grans xifres d'audiència. La cadena pública emet aquest dissabte 1 de gener a les 22.05, l'obra de teatre d'El Terrat, 'L'Èxit de la temporada', una comèdia per a celebrar els 30 anys de la productora d'Andreu Buenafuente, ara en mans de Jaume Roures a The Mediapro Studio. Entre els seus protagonistes: Sílvia Abril, David Fernández, Fermí Fernàndez, Oriol Grau, Mònica Macfer, Mònica Pérez, Jordi Ríos i Alba Florejachs, cares molt conegudes pel públic català.

L'acció se centra en el projecte de sis amics per estrenar l'obra de teatre "Romeu i Julieta". L'espectacle es va gravar al Teatre Coliseum de Barcelona el dissabte 6 de març, amb una durada d'una hora i 40 minuts, que arriba a la televisió per divertir l'espectador mentre aborda temes com el pas del temps, la relació amb l'èxit i la fama, què vol dir ser còmic en l'actualitat o els anhels i les frustracions personals.

Aquest muntatge creat i produït per El Terrat amb motiu de la celebració dels 30 anys de la productora, es va estrenar a principis del 2021 al Teatre Coliseum de Barcelona per fer temporada a la ciutat després de tota l'aturada provocada per la pandèmia. Més tard va seguir fent temporada al Teatro de La Latina de Madrid. Un viatge i una celebració compartida amb tots els seguidors que han gaudit d'una gran rebuda de públic i crítica.

David Fernández a l"Èxit de la temporada'

Així és l'Èxit de la temporada

Sis amics que triomfen com a còmics a programes de ràdio i televisió decideixen unir-se per tirar endavant l'espectacle teatral "Romeu i Julieta", i així poder reivindicar-se com a intèrprets més enllà dels llocs comuns en què sembla que els encasellen. Un incident fortuït fa que l'espectacle no es pugui arribar a estrenar.

Vint anys després, aquests sis amics es retroben per intentar fer realitat l'espectacle que no van fer al passat. El món ha canviat, ells han canviat, les seves relacions, els seus cossos, el seu talent, els seus objectius vitals, la seva visió del teatre, les seves fòbies… tot ha canviat.

Un espectacle a cavall entre la realitat i la ficció en què Sílvia Abril ("39+1", "Oh Happy Day"), David Fernández ("Crackòvia"), Fermí Fernàndez ("Polònia" i "Crackòvia", "El cor de la ciutat", "Divendres"), Oriol Grau ("Plats bruts"), Mònica Pérez ("Cites") i Jordi Ríos ("Polònia" i "Crackòvia"), es retroben per servir una comèdia hilarant que reflexiona sobre l'amistat, el pas del temps, el triomf, la satisfacció vital i l'ofici dels còmics.

ETIQUETES:

Deixa un comentari