SÈRIE COLOMBIANA Tele 5 tira la casa per la finestra i anuncia la compra de 'Pasión de Gavilanes 2' per batre a Antena 3

'Pasión de Gavilanes'

L'acord també inclou un paquet de telenovel·les, cinema d'estrena, una sèrie mèdica i un programa de reformes

Mediaset ha anunciat aquest dimecres que ha adquirit 'Pasión de Gavilanes 2', la seqüela de l'exitosa telenovel·la colombiana, que va emetre amb un gran èxit Antena 3 fa 17 anys. La sèrie es podrà veure en exclusiva a Tele 5, gràcies a un acord amb NBC Universal, que també inclou 40 pel·lícules, 4 telenovel·les, la sèrie 'Chicago Med' i un nou programa de reformes, segons ha informat la cadena privada en un comunicat.

L'anunci es produeix després de la negativa d'Antena 3 en adquirir la novel·la, pel seu elevat cost. Segons va publicar The Objective, la propietària de la ficció, NBC Universal, hauria demanat fins a 10 milions de dòlars (uns 9 milions d'euros). Unes xifres que van decantar a Atresmedia per rebutjar la seva adquisició, per veure impossible de rendibilitzar. A això, cal afegir que Netflix també ha comprat la sèrie a nivell mundial. Davant d'aquest escenari, Mediaset ha volgut desmentir que hagi pagat 9 milions d'euros, tot i que no n'ha donat més detalls: "L'oferta econòmica difosa per diversos mitjans sobre el cost d'aquesta telenovel·la és absolutament falsa".

Així doncs, 'Pasión de gavilanes 2', es podrà veure a Tele 5 i posteriorment estarà disponible a Netflix. La sèrie, que s'estrenarà a Telemundo el 14 de febrer, encara s'està rodant a Colòmbia i ha aconseguit reunir als principals actors de la ficció original (Mario Cimarro, Danna García, Natasha Klauss, Paola Rey, Juan Alfonso Baptista i Michel Brown).

A quina franja s'emetrà?

Tele 5 podria seguir els passos de la resta de cadenes i apostar per emetre una sèrie a la sobretaula. Una franja on a Catalunya, TV3 lidera amb 'Com si fos ahir' i Antena 3 li disputa el segon lloc amb 'Amar es para siempre'. De fet, va ser en aquesta franja quan l'any 2005, la sèrie colombiana va aconseguir guanyar a l'aleshores imbatible 'Aquí hay tomate', de Jorge Javier Vázquez. Un moviment que podria servir per rellançar la franja de 16 a 17, i impulsar a 'Sálvame', que ha vist com ha perdut pistonada els darrers mesos.

Tampoc es poden descartar altres opcions com la franja de 20 a 21h, on cada vespre 'Pasapalabra' lidera sense rival o fins i tot de 21.45 a 22.45, contra 'El Hormiguero'.

Un acord que inclou 40 pel·lícules

L'acord també inclou l'adquisició de quatre telenovel·les de Telemundo. Es tracta de 'La reina del sur', 'La suerte de Loli', 'Corazón valiente' i 'Los Miserables'. Però a banda de les sèries, Mediaset disposarà de més de 40 pel·lícules en el seu catàleg, com 'El hombre invisible' i 'Las aventuras de Dr Dolittle', i que s'estrenaran en les properes setmanes.

Per últim, Mediaset també podrà emetre la sèrie mèdica 'Chicago Med' i el programa 'Escape to the chateau: DIY', un espai de reformes en el que els experts en renovació de castells Dick i Angel Strawbridge aconsellen a diverses famílies britàniques.

ETIQUETES:

Deixa un comentari