Quim Masferrer, protagonista de l'estrena de la segona temporada de 'Batalla monumental'

Quim Masferrer a 'Batalla monumental' (TV3)

Els espectadors del programa de TV3, podran escollir amb el seu vot al monument guanyador en una batalla final, que es farà en directe des de la Seu Vella de Lleida

Aquest dijous, 13 de gener, a les 22.45, TV3 estrena la segona temporada de 'Batalla monumental', amb el presentador Roger de Gràcia al capdavant. En el primer capítol, d'un total de cinc, hi haurà una batalla de fortaleses: Candela Figueras defensarà el castell de Montsoriu amb l'ajuda de Quim Masferrer i Laia Fontàn, el castell de Mur, amb Martí Gironell.

Entre les novetats d'aquesta temporada, hi ha la incorporació de Laia Fontàn, coneguda pel públic de TV3 per la sèrie 'Les de l'hoquei', i la recreació en 3D dels monuments, que permetrà entendre més bé la història i l'evolució dels monuments que participen en el programa, en un format que combina divulgació i entreteniment.

Capítol 1. El castell de Mur i el castell de Montsoriu

Al primer programa, la batalla es lliurarà entre dues fortaleses: el castell de Montsoriu (la Selva), considerat el castell gòtic més bonic de Catalunya, i el castell de Mur (Pallars Jussà), el castell romànic més espectacular del país. Per ajudar a convèncer a l'audiència, hi intervindran dues cares ben conegudes per als espectadors de TV3. El popular presentador d''El foraster', Quim Masferrer, amb del castell de Montsoriu, i el periodista i escriptor Martí Gironell, que revelarà la història que amaguen els frescos de la col·legiata del castell de Mur, que va inspirar el seu llibre "Strappo".

Roger de Gràcia farà d'àrbitre neutral d'aquesta batalla, en què l'audiència tornarà a fer de jurat i decidirà el primer finalista de la segona temporada votant a les xarxes socials del programa.

Per participar, s'haurà de fer a través dels perfils del programa: instagram.com/BatallaTV3, facebook.com/BatallaTV3 i twitter.com/BatallaTV3.

Les votacions començaran cada dijous, durant l'emissió del programa, i es podran fer arribar fins al dimecres següent. El resultat de cada setmana es donarà a conèixer els dijous a la tarda al 'Tot es mou', just abans de l'emissió de la pròxim, el mateix dijous a la nit.

Marc Màrquez a 'Batalla monumental'

Els pilots Marc i Àlex Màrquez des de Cervera

Durant cinc capítols, competiran deu monuments, que s'enfrontaran en cinc batalles: el castell de Montsoriu i el de Mur; els recintes emmurallats de Montblanc i de Cervera; el Palau de la Música Catalana i la cripta i la colònia Güell; la cartoixa d'Escaladei i el monestir de Santa Maria de Ripoll, i el Poble Vell de Corbera d'Ebre i el Born Centre Cultural de Barcelona.

Al sisè programa es lliurarà la gran batalla final en directe des de la Seu Vella de Lleida, amb els cinc monuments finalistes, on es decidirà el guanyador d'aquesta temporada. Precisament la Seu va ser el monument guanyador de la primera temporada, representada per la periodista Mari Pau Huguet amb un espectacular 64% dels vots.

Entre els personatges populars, hi apareixen els pilots Marc Márquez i Àlex Márquez, els músics Joan Reig, Santi Balmes i Els Amics de les Arts, els actors Quim Masferrer i Lluís Soler, la cuinera Gessamí Caramés o l'historiador Toni Soler, que contribuiran a fer decantar les votacions del públic.

ETIQUETES:

Deixa un comentari