COMUNICAT Mayka Navarro i Fàtima Llambrich, haurien estat vetades per la conselleria d'Interior després del cessament de Trapero

La periodista Mayka Navarro a 8tv

En una nota feta pública aquest dimarts, els professionals de TV3 denuncien que sembla "extret d'una època passada"

El Consell Professional de TV3 i la periodista de la Cadena SER, Anna Punsí, han denunciat aquest dimarts, que la conselleria d'Interior, liderara pel conseller Joan Ignasi Elena (ERC), va intentar vetar la presència de periodistes com Mayka Navarro (La Vanguardia) o Fàtima Llambrich (TV3). El veto s'hauria produït durant una trobada amb els nous responsables del cos, després del cessament del Major Trapero i la seva cúpula.

En una nota feta pública pel Consell de TV3 descriuen al situació viscuda d'aquesta manera: "Sembla un relat extret d'una època passada o d'un guió cinematogràfic". "Des del Departament d'Interior es va voler evitar la presència de la nostra companya Fàtima Llambrich. Fins i tot es van proposar altres periodistes per assistir al seu lloc", afegit el comunicat.

"No deu acabar de convèncer els nous dirigents com expliquen els fets", apunten els professionals de la cadena pública. "Denunciem aquest intent d'ingerència política cap als mitjans de comunicació per part d'un govern que se suposa d'esquerres, demòcrata i progressista", afegeix la nota que acaba amb un avís: "No consentirem intromissions d'aquest tipus".

La periodista Fàtima Llambrich al 'FAQS' (TV3)

Mayka Navarro: "Encara no m'he recuperat"

Es dona el cas que l'altra periodista afectada, Mayka Navarro, també va dir-hi la seva aquest diumenge, al programa '8maníacs' de 8tv. "Encara no m'he recuperat del cessament del major Trapero. El que més em va sorprendre és aquesta sortida per la porta del darrere, aquesta manera d'acomiadar-lo… I només 24 hores després es carregen al cap d'Investigació judicial… El responsable d'investigar els casos de corrupció política liquidat, cessat, home…lleig!".

La periodista de successos també va criticar amb contundència el cessament del Major Trapero. "No el tinguis un any fent-li mobbing i boicotejant-li tot el que proposava i per darrere ja vas muntant una altra estructura i després ho vens com un nou lideratge, més jove… però si només té 5 anys més. Quina tonteria! Feminització… Doncs posa una dona al capdavant del cos", va apuntar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari