PARLA CLAR Mari Pau Huguet a RAC1: "Estava farta que em diguessin que estava prima, a mi no em passava res"

Mari Pau Huguet i Toni Clapés a RAC1

La presentadora de TV3 va parlar de la seva carrera televisiva al programa de Toni Clapés

Mari Pau Huguet és una de les periodistes més estimades de Catalunya. Tot i això, feia 13 anys que estava apartada de les càmeres fins que aquest gener, va presentar per la Nit de Reis a TV3. I va tornar a triomfar: líder d'audiència i èxit a les xarxes socials, que van aclamar el seu retorn. Aquest dimarts, la mítica periodista ha passat pels micròfons de Toni Clapés a RAC1. "Ja t'han fet alguna proposta de la direcció de TV3 per tornar a fer alguna cosa?", ha preguntat Clapés. "No, les coses no van tan ràpides", ha dit la presentadora.

Fa uns mesos, Huguet va explicar el motiu del seu adéu per decisió de Mònica Terribas i Josep Cuní. "La idea era que el meu programa s'acabava i jo tornava a fer un programa a la tarda. Però després el 'TVist' va seguir amb una altra presentadora. Jo crec que el Josep Cuní volia allargar el seu programa i al final no va ser", ha aclarit la de TV3, que ha afegit: "Jo vaig estar esperant aquell programa de la tarda que mai va arribar. I no negaré que van ser moments dolorosos després de tants anys".

Mari Pau Huguet a la Cavalcada de TV3

Amb la veu emocionada, Huguet ha explicat el seu moment més difícil quan es va quedar sense programa: "Pensava: què faré ara? Perquè tota la vida només he fet això. He estat al davant dels espectadors i és el que realment m'agrada fer. Ara hi penso i encara m'emociono una mica". Sobre la seva darrera feina per l'especial de Reis a TV3 ha dit: "Vaig trobar-me que el temps havia passat però jo em sentia amb la mateixa il·lusió, m'estimo molt als espectadors. Sense veure'ls te'ls arribes a estimar"

Sobre el rumor que va correr que havia desaparegut de la televisió per estar massa prima, la presentadora ha respost amb contundència. "N'estava farta, a mi no em passava res. Havia de justificar que jo em trobava bé". Un punt en que Toni Clapés ha volgut dir-hi la seva: "Per aquesta regla de tres, totes les presentadores de TV3 estan primes. Considero que falten professionals de més edat. En canvi a Espanya podem veure a Pedro Piqueras, Matías Prats, Carlos Sobera o Ana Rosa Quintana".

Huguet també ha explicat quin va ser el seu major error: "Vaig dir que no a una oferta de la FOX per fer un programa a Miami i després me'n vaig penedir". La presentadora també ha revelat l'oferta que va rebre d'una cadena privaa espanyola: "Em van oferir fer un estiu el 'Diario de Patrícia', però ho vaig rebutjar perquè no era el meu estil. Però sóc tan innocent que no vaig preguntar ni quan em pagarien".

ETIQUETES:

Deixa un comentari