ADÉU 2021 Així van ser les Campanades a TV3 i 8TV. Espectacular vestit d'Elena Gadel i xou de Letícia Sabater

Llucià Ferrer i Elena Gadel (TV3)

La cadena pública va escollir la Plaça de les Glòries i les vistes de la Sagrada Família per acomiadar al 2021

Les dues cadenes de Catalunya TV3 i 8TV, han celebrat l'arribada del nou any amb una posada en escena molt diferent. Mentre TV3 va apostar per la tradicional retransmissió des de Barcelona, la privada, amb un pressupost molt més modest, va confiar en el reclam de la sempre divertida Letícia Sabater.

TV3. Elena Gadel i Llucià Ferrer

Llucià Ferrer i Elena Gadel a les Campanades de TV3

Finalment s'ha desvetllat la gran incògnita de la cadena pública, després que l'ajuntament de Barcelona decidís suspendre l'espectacle de l'Avinguda Maria Cristina degut als contagis de la covid. TV3 ha mantingut la seva aposta per la ciutat de Barcelona, però des d'un altre punt: el Disseny HUB, de la plaça de les Glòries. Els protagonistes, Llucià Ferrer, presentador del concurs 'Atrapa'm si pots', amb esmòquing negre de la sastreria Señor i Elena Gadel, (ex d"OT' i ara actriu a la sèrie 'Com si fos ahir', amb un espectacular vestit vermell de Jose Fuentes.

Elena Gadel a les Campanades de TV3

Durant la retransmissió de les 12 Campanades, TV3 va utilitzar la imatge del nou estel de la Sagrada Família i la Torre de les Glòries, il·luminada per acompanyar als espectadors durant el raïm. Un cop al 2022, i després dels primers anuncis de l'any, Gadel va celebrar el nou any fent un petó a la boca a Ferrer, que aquest va acceptar de bon grat. I com no podia ser d'una altra manera, van acabar donant pas al ja clàssic piromusical, acompanyat de cançons conegudes pel gran públic com C.Tangana, Oques Grasses o Raffaella Carrá.

8TV. Letícia Sabater i Frank Blanco

Una de les parelles més sonades de la nit va ser la de 8tv. Frank Blanco, veterà periodista que ja va triomfar l'any 2015 fent les campanades per primera vegada amb Cristina Pedroche La Sexta, va aconseguir el sí de la cantant Leticia Sabater. Una parella que no va deixar indiferent als seus espectadors. L'especial també va comptar amb els col·laboradors del programa 'El Circ' i convidats com Jordi LP o Barragán.

Frank Blanco i Leticia Sabater

A l'hora de les 12 campanades, 8tv no va connectar amb cap punt de Catalunya i es va limitar a passar un vídeo de les principals cares de la cadena, en el que van simular fer el so de les campanes: "dooooong". Però sens dubte, l'estrella de la nit va ser Leticia Sabater que amb un vestit al més pur estil Pedroche, va acabar cantant la seva nova cançó 'Mi vida es mía'. "Si hay que beber, se va a beber" o "y no me importa, no me interesa, que digan que estoy mal de la cabeza", són algunes de les frases del nou èxit de Sabater i que va acabar desfermant el plató de 8tv.

ETIQUETES:

Deixa un comentari