Rigoberta Bandini es queda a les portes d'Eurovisió: "Molts ens ho vam creure"

Rigoberta Bandini a la final del 'Benidorm Fest' (RTVE)

Toni Cruanyes, Agnès Marquès i presentadors de RTVE, molt crítics amb els vots del jurat

Rigoberta Bandini, ho tenia tot de cara per anar a Eurovisió, després de ser la més votada de les dues semifinals del 'Benidorm Fest'. Amb el nom originari de Paula Ribó, la catalana tenia el repte de superar les altes expectatives dels fans, amb la cançó "Ay mamá".

La cançó s'havia convertit en un himne durant les últimes setmanes, i el segon lloc es va viure amb gran decepció entre els seus seguidors. La seva actuació va ser la més ovacionada de la nit, però no va ser suficient per convèncer al jurat. Per tan sols cinc punts de diferència amb la guanyadora, Chanel, el seu somni de dur un tema reivindicatiu a Torí es va esfumar.

Classificació final del Benidorm Fest

Chanel: 96 punts
Rigoberta Bandini: 91 punts
Tanxugueiras: 90 punts
Rayden: 67 punts
Blanca Paloma: 61 punts
Varry Brava: 55 punts
Xein: 45 punts
Gonzalo Hermida: 35 punts

Els presentadors de TVE, TV3 i RAC1 també critiquen al jurat

El resultat de Bandini i de les gallegues Tanxugueiras, van desencadenar una allau de missatges de cares molt conegudes de la televisió, mostrant la seva disconformitat amb el vot del jurat. Presentadors mítics de RTVE com Paloma del Río o Xabier Fortes van esclatar a Twitter: "5 persones condicionen el que els altres dos jurats han decidit. El festival que 'ells' volen", va escriure del Río. Però també van dir-hi la seva Toni Cruanyes i la periodista de RAC1, Agnès Marquès, va voler dir-hi la seva: "Doncs sí, les tetes fan tanta por".

Bandini intenta calmar els ànims: "No més odi"

Rigoberta Bandini, per la seva banda, va mostrar la seva tristesa pels enfrontaments a Twitter: "Molts ens vam creure el somni de que tornava el festival de Benidorm", va escriure, seguit d'un "No més odi, més amor", en referència als missatges d'odi que ha rebut Chanel. De fet, la guanyadora i Bandini es van fondre en una abraçada i es van emplaçar a fer "una calçotada", tal i com van poder captar les càmeres, després de la gala.

ETIQUETES:

Deixa un comentari