"Fora de la televisió": Demanen acomiadar a Paz Padilla pel que ha dit sobre Rocío Carrasco a 'Sálvame''

Paz Padilla a 'Sálvame' (Tele 5)

La presentadora va afirmar que la solució als problemes de la filla de Rocío Jurado i la seva filla és "que visquin el present amb amor"

La còmica i presentadora Paz Padilla no deixa de sorprendre per les seves declaracions sonades i fora de to. Aquest dimarts, Padilla va voler dir-hi la seva sobre la relació entre Rocío Carrasco i Rocío Flores. La còmica va expressar la seva "tristesa" per veure la distància que separa a mare i filla. "Si jo pogués les agafaria a les dues i les tancaria en una habitació, i que es diguessin tot el que s'han de dir. I fins que no us digueu t'estimo', no sortiu d'aquí. Perquè si vivim amb el rancor, amb el passat no es pot viure. Cal viure el present, el passat ja no existeix", va dir Paz.

La seva opinió va fer que alguns col·laboradors saltessin, com va ser el cas de Kiko Hernández. "Escolta'm Paz, en una relació normal, entendria el que dius, però quan hi ha hagut tants camions de 'merda' no", però Paz Padilla va insistir: "L'amor ho pot tot". Una resposta que va fer encendre a Kiko Hernández: "No, no ho pot. Perquè aquesta senyora ha estat a punt de treure's la vida, per amor de Déu". I la presentadora hi va tornar: "Sí. Ho pot tot. Sí que ho pot. L'amor sí".

El col·laborador incrèdul i abans de donar-se per vençut davant la seva insistència va dir visiblement enfadat: "Tu diries que una senyora que ha estat maltractada vagi amb el seu maltractador a una sala i que es tanquin i que es diguin t'estimo? És una bogeria, per Déu!".

Però Paz Padilla va tornar-hi: "L'amor, com a concepte. L'amor incondicional, l'amor generós, l'amor pel qual anteposo a la meva ràbia, el meu odi, la meva enveja… tot. Anteposo l'amor. Si hi ha amor, oblidem el rancor. Si hi ha amor, oblidem el que ha succeït". I va afegir: "Per mi l'amor d'una mare i d'una filla està per sobre de tot".

Demanen fer-la fora de la televisió

Les paraules de la còmica arriben només cinc dies després d'unes altres polèmiques declaracions, negant l'eficàcia de les vacunes contra el coronavirus i rebatejant a la variant 'òmicron' per 'Oritrón' i Wuhan per 'Luján', entre d'altres conceptes fora de lloc. La xarxa també va reaccionar amb contundència i l'etiqueta #PazPadillaFueraDeLaTV", es va convertir en trending topic. Fins i tot la periodista i experta en violència de gènere Ana Bernal-Triviño, que va participar als debats de la docusèrie sobre Rocío Carrasco va demanar acabar amb el debat: "La violència de gènere no és amor, és delicte. Deixin això ja".

ETIQUETES:

Deixa un comentari