El director de 'Les Teresines' revela el seu nou projecte per a TV3

Compte de 'Teresinologia'

El creador del compte @teresinoligia ha explicat a RAC1 el fenomen en que s'han convertit els seus vídeos per riure de l'actualitat

Jordi Basté, declarat fan de 'Les Teresines' de TV3 i de la companyia de teatre 'La Cubana', ha entrevistat aquest dimarts a RAC1 al seu director Jordi Milán i al creador del compte @teresinologia. Es tracta d'un tal Carles, que ha aconseguit fer virals els talls de la sèrie per comparar-los amb l'actualitat. Compta amb 23.000 seguidors a Twitter i més de 24.000 a Instagram. "Quan es va emetre l'any 1992, tenia 1 any i mig", ha revelat el tuitaire.

"Pensava que seríem 4 o 5 que ens faríem like entre nosaltres i ara som prop de 25.000 persones", ha explicat en Carles, que s'ha declarat fan absolut de la sèrie. "L'he vista tantes vegades que me la sé de memòria", ha reconegut.

Tornaran 'Les Teresines'?

"Saps que hi ha molta gent les troba a faltar?", ha dit Basté al director de la sèrie. "Teníem escrita la segona temporada de la sèrie. Els hi tocava la grossa a les tres i es feien riques", ha revelat Millán. "Creus que Les Teresines s'han acabat definitivament?", ha preguntat el de RAC1. "Jo penso que sí!", ha respost el de La Cubana.

Sobre nous projectes, Milán ha reconegut que ha presentat fins a sis projectes a TV3. "El més destacat va d'una història que es diu 'Enredos', i que té lloc en una perruqueria. És molt divertida", ha explicat el director. Tot i això, la cadena pública encara no n'ha aprovat cap.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Ves per on

    No se a que esperen per donar una oportunitat al director de la cubana, riure segur que riuríem.

Deixa un comentari