Així és el Manu, el nou infermer de 'Com si fos ahir'

L'actor Jordi Coll

La sèrie de TV3 incorpora a l'actor Jordi Coll, que va protagonitzar la darrera temporada de 'Merlí. Sapere Aude'

Nou personatge a la sèrie líders dels migdies a TV3. 'Com si fos ahir', vol seguir amb la confiança del públic i per això, amb la tornada de les vacances de Nadal, ha decidit incorporar a un nou personatge. Es tracta del Manu, un nou infermer de l'hospital on treballa l'Andreu, interpretat per l'actor Jordi Coll, de 36 anys i que va començar a la televisió l'any 2010, a la sèrie 'Infidels' de TV3. Més tard, va fer el 'salt' a Madrid a la sèrie 'El Secreto del Puente Viejo' i a 'Tu cara me suena', d'Antena 3.

Però per a molts, serà conegut pel seu darrer paper de l'Axel a 'Merlí. Sapere Aude', a qui interpretava a un guapo fuster que va conquerir el cor d'en Pol Rubio (Carlos Cuevas).

Carlos Cuevas i Jordi Coll a 'Merlí. Sapere Aude'

Tot i el seu paper Coll, està feliçment casat des de l'any 2011 amb l'actriu catalana Marta Tomassa (41 anys), amb qui va coincidir a la sèrie d'Antena 3, i tenen dos fills: la Jael i en Pau.

Marta Tomassa i Jordi Coll (@jordicol.l)

La sorpresa va saltar aquest dimarts a TV3, quan l'actor va aparèixer per sorpresa a 'Com si fos ahir'. Va ser en una escena d'alt voltatge, en què l'Andreu l'enganxa durant el seu primer dia de feina tenint sexe amb una companya. "No ens coneixem sóc el Manu", van ser les seves primeres paraules a la sèrie."És impresentable que el primer dia de feina estiguis follant aquí amb una infermera", va respondre-li l'Andreu per donar-li la benvinguda.

Sigui com sigui, de ben segur que ajudarà a animar la vida de l'Andreu, acabat de partir peres amb la Pili, Acabarà connectant amb en Manu? Per saber-ho, haurem de veure els propers capítols. De moment, celebrem la seva arribada que de ben segur suposarà un alè d'aire fresc a la sèrie.

ETIQUETES:

Deixa un comentari