Valtònyc a la ràdio del comte de Godó: "Gràcies i puta Espanya i mori el Borbó"

Josep Miquel Arenas

El raper mallorquí celebra haver trobat justícia tot i que ha lamentat que "hagi hagut de ser a 1.200 km de casa"

Bèlgica, ha donat la raó al raper Josep Miquel Arenas (28 anys, Sa Pobla, Mallorca) conegut com a Valtònyc i no l'extraditarà a Espanya com demanava la justícia espanyola. El tribunal d'apel·lació de Gant ha decidit no atendre l'euroordre espanyola que el reclamava per un delicte d'injúries a la Corona, un d'enaltiment del terrorisme i un d'amenaces.

Pocs minuts després de fer-se pública la notícia, el raper ha atès els micròfons de 'El món a RAC1', la ràdio líder a Catalunya i propietat del Comte de Godó, Javier Godó (La Vanguardia, Mundo Deportivo, RAC1). "Felicitats Josep", ha dit Joan Lluís Garcia, el presentador que substitueix a Jordi Basté durant les seves vacances de Nadal. "Felicitats a tu també perquè també són els teus drets", ha respost Valtònyc, entre els somriures del periodista.

"Estic content que s'hagi acabat això, però també trist, perquè em van detenir quan tenia 18 anys i vaig ser condemnat quan en tenia 24, i quatre anys després he trobat justícia. Però ha hagut de ser a 1.200 km de casa. És agredolç", ha explicat Arenas.

Un record per al rei emèrit

Sobre si creu que la justícia espanyola encara podria portar la sentència al tribunal de cassació belga, Arenas, ha estat molt contundent i ha volgut tenir unes paraules per a la situació del rei emèrit"No tindria gaire recorregut, perquè no entraria en el fons, només en les formes, i el cas ja està revisat per dos tribunals. Però si l'estat espanyol vol seguir gastant els diners dels contribuents espanyols a banda de les prostitutes del rei emèrit, també en processos judicials, endavant".

"No oblidem que són espanyols, són caparruts i no tenen sentit de la vergonya. Tu has sentit demanar-los perdó per cap genocidi? No!", ha afegit.

El seu futur i un comiat explosiu

Sobre el seu futur, Arenas ha explicat que "ara toca recórrer Europa", però no podrà sortir de la Unió Europea, perquè l'estat espanyol li va retirar el passaport. "Podré accedir a la nacionalitat belga d'aquí a dos anys", ha remarcat, tot i que tampoc tornaria a Espanya. "Estic molt bé aquí, no vull dependre de cap jutge, ja hi aniré de vacances, encara queda molt lluny", ha explicat.

Abans d'acomiadar-se Valtònyc no ha deixat a a ningú indiferent: "Gràcies i puta Espanya i mori el Borbó", "Sí que s'ha tret un pes de sobre sí", ha dit el presentador de RAC1, abans d'anar a publicitat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari