Ricard Ustrell torna aquest dilluns a TV3 amb aquests cinc potents convidats

Ricard Ustrell

El periodista sabadellenc va anunciar a finals de setembre que s'agafava la baixa de paternitat després del naixement de la seva filla Lola

El passat 26 de setembre, el periodista Ricard Ustrell (30, Sabadell), va deixar a tothom bocabadat. Acabava d'arrencar la tercera temporada del 'Planta baixa', però un fet personal l'obligava a deixar el programa durant unes setmanes. "Tinc a les mans un nou projecte personal, compartit, amb molt de ritme, en directe i sense interrupcions", va escriure el presentador.

Aviat va revelar que seria per una bona causa. Ustrell i la seva parella Gemma Tarragó, productora de TV3, havien estat pares d'una nena. "Tenia moltes ganes de compartir aquest moment. Ha nascut la Lola. I per això demà deixaré Planta Baixa per un temps". "Us enyoraré, companys!", va dir als seus companys de programa, que des d'aquell dia s'han posat al capdavant dels migdies a TV3. Xavi Rossinyol ha presentat l'espai de dilluns a dijous i Maiol Roger ho ha fet els divendres.

Inici de temporada difícil

En aquest període en què Ustrell ha estat allunyat de les càmeres, el 'Planta baixa', ha introduït canvis substancials per fer front a l'imbatible 'El programa de Ana Rosa' a Tele 5. L'inici de la temporada va ser complicat per al programa del sabadellenc que va veure com les cadenes privades li havien guanyat terreny. Un fet que en part tenia una altre responsable: 'Els matins' de Lídia Heredia, que s'havien vist relegats al 3er i quart lloc de la seva franja i deixaven a Ustrell una audiència per sota del 10% molt difícil de remuntar a partir de les 11h.

Però tot i la baixa de paternitat, el presentador va decidir reunir al seu equip per introduir alguns canvis i mirar de capgirar la tendència a la baixa. Es van canviar alguns col·laboradors, més temps per a l'espai de successos, més temes socials propis i es van suprimir algunes tertulies per donar més ritme. Aquests moviments, han millorat de forma substancial l'audiència i les darreres setmanes, l'espai ha arribat a ser el 2n espai més vist de la seva franja amb quotes al voltant del 15%.

Ustrell torna amb ganes

A partir de dilluns 13 de desembre, el periodista de Sabadell tornarà a TV3 i ho farà anant a per totes. Segons ha pogut saber elmondelatele.cat, dilluns entrevistarà al periodista i exministre fugaç de Pedro Sánchez, Màxim Huerta, dimarts serà el torn de Mercedes Milá, dimecres Pablo Iglesias, dijous Lluís Llach i divendres el grup mallorquí Antònia Font, presentarà el seu nou disc.

Però Ustrell només estarà al seu pis de TV3 durant un parell de setmanes, fins al dia 24 d'aquest mes, quan l'espai marxarà de vacances de Nadal, i no tornarà després de Reis. Ja al 2022, el programa recuperarà al seu presentador habitual a ple rendiment i només s'agafarà deu dies de descans per Setmana Santa. Ben tornat Ricard!

ETIQUETES:

Deixa un comentari