You are currently viewing Mercedes Milá: "'Gran hermano' va tenir una influència molt greu en la meva depressió"
Mercedes Milá a 'Planta baixa'

Mercedes Milá: "'Gran hermano' va tenir una influència molt greu en la meva depressió"

La presentadora ha conversat a TV3 amb Ricard Ustrell sobre la seva etapa més dura de la seva vida

Mercedes Milá, va decidir abandonar l'any 2016, la seva feina com a presentadora de 'Gran Hermano', a causa d'una depressió. La ruptura amb l'empresari Carlos Castillo, i el gran volum de feina que va comportar la darrera edició de 'GH', la van fer tocar fons."Jo ara estic molt bé i molt contenta", ha dit l'ex de Tele 5 en una entrevista al programa de Ricard Ustrell, 'Planta baixa'.

Tot i això, Milá ha recordat els seus inicis fa 40 anys: "Quan vaig veure que ja havia arribat a la televisió, vaig estar quatre anys sense treballar. Jo estava prohibida a la Cadena SER i a Ràdio Nacional perquè deien que era una dona perillosa".

Ustrell i Milá a TV3

La periodista catalana, també ha recordat una de les seves etapes més dures amb la depressió i com va sortir-se'n. "La depressió va ser una experiència totalment nova. Em vaig començar a trobar malament, tenia angoixa, vaig començar a plorar, a tenir por de sortir de casa i a sentir coses que no havia sentit mai. El meu germà em va ajudar a buscar una psiquiatra i em van donar unes pastilles. Al cap de dos mesos em vaig començar sentir millor".

Mercedes Milá amb Ricard Ustrell (TV3)

Ustrell ha preguntat a l'ex de Tele 5, si creu que va arribar a aquest punt per culpa de la televisió, un fet que Milá ha confirmat. "'Gran Hermano' va tenir una influència molt greu. Fer 16 'GH' és molta quantitat. Trobar la força i l'interès al final ja era molt complicat i a sobre jo era una mica bèstia, i mirava el canal 24h des de casa i pràcticament no dormia". Tot i que la presentadora no es penedeix d'haver fet fins a 16 edicions d'un format com 'GH', ha reconegut que "ara no el tornaria a fer".

Sobre si pensa jubilar-se en el curt termini, la periodista ha reconegut que no ho pensa. "Estic a la millor època de la meva vida. Ara treballo menys i ho faig amb una il·lusió immensa". "Ho faig per què em ve de gust, perquè per diners res de res", ha afegit. Per a la veterana presentadora, "entrar a un plató és la meva vida per damunt de tot", ha acabat dient.

Deixa un comentari