LOTERIA Marc Giró presenta la Grossa de Cap d'Any a Ricard Ustrell: "Tu ja t'estàs forrant a TV3"

Marc Giró i Ricard Ustrell a TV3

Laia Ferrer i Giró tornaran a conduir el programa per tercer any consecutiu a partir de les 12.30

Demà a partir de les 12.30h, tindrà lloc la novena edició del Sorteig de la Grossa de Cap d'Any. En un especial que es farà des dels platós de TV3, amb una durada de 50 minuts i un total de vuit extraccions i presentat pels periodistes Laia Ferrer i Marc Giró.

Aquest dijous els dos presentadors han presentat el sorteig al programa de Ricard Ustrell, 'Planta baixa'. "La Grossa és italiana!", ha exclamat Giró, en referència a la persona que porta aquest any el capgrós de la Grossa, que també ha revelat que l'any passat era d'origen brasileny. "Hem deixat a les nostres parelles per anar a viure junts durant aquests dies", ha explicat Giró, per suposadament evitar contraure el coronavirus i no ser baixa d'última hora. "Hi haurà moltes sorpreses. Per primera vegada no serà només un sorteig, serà un xou ple d'espectacle", ha dit Ferrer.

Però Giró, com sempre ha aprofitat l'avinentesa per tirar d'ironia i llançar un dard a Ustrell."Tu no jugues perquè t'estàs forrant a TV3 i ja no compres loteria", ha dit Giró al de 'Planta baixa'. "A nosaltres ja ens ha tocat la Grossa tenint feina a TV3", ha respost Ustrell, després que la cadena ha ampliat el seu contracte durant els dies de Nadal, i ha estat l'únic espai que s'ha mantingut en emissió. Una decisió encertada que ha tingut l'aval del públic: Ustrell va ser líder de la seva franja amb un bon 17,5%.

Els presentadors de La Grossa al plató de TV3

Els premis de La Grossa

El sorteig torna a repetir fórmula de l'any passat i atorgarà un total de vuit premis: un primer de 200.000 euros per bitllet de 10 €; un segon de 65.000 euros per bitllet; un tercer de 30.000 euros per bitllet; dos quarts premis de 10.000 euros; i tres cinquens de 5.000 euros per bitllet. Així, durant el sorteig es faran un total de 8 extraccions: tres del cinquè premi, dues del quart i una del tercer, del segon i del primer.

Primer premi: 200.000 euros per bitllet
Segon premi: 65.000 euros per bitllet
Tercer premi: 30.000 euros per bitllet
Quarts premis: 10.000 euros per bitllet
Cinquens premis: 5.000 euros per bitllet

Es mantenen els premis a les terminacions dels 8 números guanyadors (4 xifres, 3 xifres i 2 últimes xifres coincidents), així com els números anterior i posterior de cada un. A més a més, es reintegraran tots els bitllets acabats amb l'última xifra del primer premi. Així, aquest any, més de 850.000 bitllets podran tenir algun tipus de premi.

ETIQUETES:

Deixa un comentari