Les novetats de TV3 per al 2022

La cadena mantindrà la graella diària i centra totes les estrenes a la nit amb retorns esperats i nous formats

TV3 ja prepara la programació per al 2022 i ho fa amb pocs canvis. Tots els seus programes diaris continuaran com fins ara, des de 'Els matins' de Lídia Heredia al 'Tot es mou' d'Helena Garcia Melero. On si que hi haurà força novetats serà a la franja de màxima audiència, després del 'TN Vespre'.

Els dilluns, el final de la sèrie de la productora de Jaume Roures, 'L'última nit del karaoke', que no ha aconseguit l'èxit esperat i s'ha quedat amb una audiència al voltant del 6-7%, donarà pas el 20 de desembre a la pel·lícula 'Berenàveu a les fosques'. Però un cop passades les festes de Nadal, tornarà un dels espais de més èxit com és 'El Foraster' de Quim Masferrer. Els dimecres tornaran a ser per a l''APM?', que ara s'emet els dilluns per rellançar la franja i a continuació s'estrenarà 'El Llop' amb Àngel Llàcer, on buscarà els millors actors amateurs per representar "Terra baixa".

Els dijous es mantindrà el 'Polònia' i després arribarà la segona temporada de 'Batalla Monumental' amb deu monuments de Catalunya, que en aquesta edició també es recrearan en 3D, i competiran per ser el nou favorit dels catalans. Altres propostes com el nou talent musical 'Eufòria', encara hauran d'esperar uns mesos més per veure la llum.

Pel que fa a les tardes dels caps de setmana es mantindran com fins ara, amb el 'Tarda de cine' i el concurs 'Atrapa'm si pots' amb Llucià Ferrer.

De dilluns a divendres:

7.30h TN Matí

8.30h Els matins amb Lídia Heredia

11h Planta Baixa amb Ricard Ustrell

13.55h TN Comarques

14.30h TN Migdia

15.40h Cuines

15.55h Com si fos ahir

16.45h Tot es mou amb Helena Garcia Melero

20.15h Està Passant amb Toni Soler

21h TN Vespre

Quim Masferrer (El Foraster)

PRIME TIME

DILLUNS

'El Foraster' amb Quim Masferrer. Un capítol nou, seguit d'una reemissió. Pel que fa a la 3a temporada de 'Crims', ja s'està preparant els rodatges dels nous casos amb l'obertura del càsting i la previsió és que s'estreni a TV3 durant el final del primer trimestre (març-abril).

DIMARTS

Sense Ficció amb nous documentals

DIMECRES

APM? que retorna al seu dia habitual d'emissió

El Llop amb Àngel LLàcer

DIJOUS

Polònia

Segona temporada de Batalla Monumental

DIVENDRES

Zona zàping

La gran pel·lícula

DISSABTE

FAQS amb Cristina Puig

DIUMENGE

30 Minuts

Quanta guerra! amb Eloi Vila. Programa de quatre episodis sobre el passat dels avis de quatre catalans famosos: Albert Om, Beth Rodergas, en Peyu i la Natza Farré

ETIQUETES:

Deixa un comentari