De 'Ventdelplà' als EUA: Úrsula Corberó explica què li va passar amb Madonna

Úrsula Corberó a 'The tonight show'

L'actriu catalana triomfa en una entrevista a la televisió americana amb una anècdota surrealista 

L'actriu Úrsula Corberó té 32 anys, és de Sant Pere de Vilamajor (Vallès Oriental) i va debutar a TV3 l'any 2002 a la sèrie 'Mirall Trencat' i al 2005 va sortir a 'Ventdelplà'. L'any 2008 va fer el salt a Antena 3 a la sèrie 'Física o química', però l'èxit que l'ha catapultat a la fama internacional ha estat el seu paper a la sèrie 'La casa de papel', que Netflix, va comprar i desenvolupar per a tot el món.

Ara, Corberó ha fe tun pas més i ha estat la convidada d'un dels late nights més famosos de la televisió nord-americana com és 'The Tonight Show' de Jimmy Fallon. Amb un anglès molt bo, l'actriu catalana va deixar a tothom bocabadat amb dues anècdotes que va explicar, tot i només tenir 5 minuts per parlar. I és que la convidada principal de la nit va ser Nicole Kidman.

Tot i això, la catalana ho va aprofitar molt bé, i es va guanyar l'atenció del showman. El presentador Jimmy Fallon, li va preguntar si sabia quin era el fan més famós del seu personatge a la sèrie de Netflix i l'actriu no en va dubtar: Madonna.

Úrsula Corberó i Jimmy Fallon a 'The tonight show' 

Madonna i el passaport

Segons Corberó, en un vol Los Angeles-Madrid amb escala a Londres, va coincidir amb la cantant i va arribar a creuar-se la mirada a dins de l'avió. Madonna, es va aixecar i es va dirigir al seient de l'actriu, per lligar-se els cordons de les seves sabates i va començar a parlar amb ella. "Hey! Hola! Ho sento, només volia dir-te que sóc una gran fan teva. Adoro 'La casa de papel' i Tòquio és el meu personatge favorit", va dir-li la cantant. Corberó, va quedar en xoc: "Jo vaig intentar dir alguna cosa amb totes les meves forces, però no vaig poder. Vaig començar a posar ganyotes i, com que jo no deia res, ella em va preguntar que si estava bé i que si sabia qui era. Al final vaig poder dir-li que és clar que sabia qui era, que era la fotuda Madonna!".

Però la cosa no va acabar aquí, perquè Madonna li va donar el seu mòbil perquè n'apuntés el seu número. I sort, perquè al cap d'una estona Corberó va rebre un missatge de la cantant: "Carinyo, t'has oblidat el teu passaport al teu seient. El tenen els Steward". Una història amb final feliç que va permetre a la del Maresme "poder tornar a casa per Madonna", va revelar l'actriu.

ETIQUETES:

Comentaris ( 2 )

  1. Ivan

    Sant Pere de Vilamajor no està al Maresme.

Deixa un comentari