Roger Escapa no aconsegueix aixecar l'audiència de TV3

Roger Escapa a TV3

El presentador de Catalunya Ràdio queda en 4rt lloc amb l'especial sobre els corresponsals en zones en conflicte

El periodista sabadellenc Roger Escapa (33), és un dels valors a l'alça de Catalunya Ràdio. Dirigeix i presenta 'El Suplement', magazín de cap de setmana de l'emissora pública, però de moment està molt lluny de la ràdio líder, RAC1. El 'Via lliure' de la privada, reuneix 474.000 oients els dissabtes i 493.000 els diumenges i Escapa a 'El suplement' només en fa 278.000 i 310.000. Va entrar a Catalunya Ràdio de la mà de Ricard Ustrell, i va fer el gran salt l'any 2017, fent les notícies de 6 a 7 amb Mònica TerribasEl Matí de Catalunya Ràdio.

Roger Escapa al 2018

En una entrevista aquest estiu al Diari de Sabadell, Escapa ja va deixar entreveure que li agradaria provar sort a la televisió. "Seria molt interessant, a mi m'agradaria algun dia fer algun projecte per a televisió, però tinc una cosa molt clara, sense deixar mai la ràdio. Aquest és el mitjà que prioritzo i pel que vull apostar sempre". Tot i això Escapa, va oferir-se per fer el salt a TV3: "Si surt algun projecte de televisió amb el qual puc combinar la meva vocació, no li tancaria les portes, va dir el locutor.

Dit i fet, aquest diumenge el periodista es va estrenar a TV3. Va ser en una nit temàtica titulada 'El conflicte interior', sobre els reporters en zones en conflicte, que volia ocupar la franja de la fallida sèrie turca 'Germans'. Entre els que hi van participar, alguns dels ex-corresponsals de TV3 com Nicolàs Valle (que ha cobert conflictes bèl·lics com la guerra de Bòsnia i Hercegovina, la guerra de Kosovo, la guerra d'Afganistan, etc..). Valle, va ser un dels més contundents, i va revelar una situació viscuda anys enrere, quan Israel va assassinar a un opositor i les imatges van arribar a la redacció de TV3: "L'editor em va dir que aquelles imatges no les podíem passar al vespre i per tant, vam ocultar la part perversa i assassina d'un govern".

Però l'estrena d'Escapa no va obtenir l'èxit esperat i només va liderar durant els 10 minuts de presentació de l'especial, just després del temps, amb un fluix 12,1%. Però l'audiència va canviar ràpidament a Tele 5 i l'especial sobre el cas Wanninkhof va ser líder de la nit amb un 14,1%. En canvi, el reportatge del '30 Minuts', emès a les 22.40h, titulat "Territori talibà", es va quedar amb un baix 8,3% i es va veure superat per la sèrie 'Infiel' a Antena 3 (12,4%) i la pel·lícula de La 1, 'La gran mentira' (11,1%). La conversa posterior a partir de les 23.15h, amb els corresponsals va pujar unes dècimes fins al 8,8%. Escapa haurà de buscar consol amb la seva parella, l'actriu Diana Gómez (32) ('Valeria', 'La casa de papel'), amb qui surt des de fa un parell d'anys, i amb qui aviat seran pares.

ETIQUETES:

Deixa un comentari