NOVA VIDA TV3 enganxa al bisbe Novell casant-se pel civil a Súria

Caballol i Novell abans de contraure matrimoni a Súria (TV3)

El programa 'Planta baixa' capta l'enllaç del religiós i l'escriptora eròtica

El bisbe de Solsona Xavier Novell (52) finalment s'ha casat. Va penjar els hàbits aquest fa tres mesos i el 7 d'octubre, el religiós va presentar al Registre Civil de Súria la sol·licitud per a poder contraure matrimoni amb la seva parella, l'escriptora de novel·la eròtica Silvia Caballol (38). Segons ha avançat en exclusiva el 'Planta baixa' de TV3, Novell i Caballol ja són marit i muller des d'aquest dilluns al vespre. El bisbe que s'havia destacat per ser contrari a l'homosexualitat i predicava amb teràpies per 'curar-la', demanava a les dones que portessin les faldilles per sota dels genolls o considerava l'avortament el 'genocidi més gran de la història', ha fet un gir de 180 graus.

Caballol i Novell ja casats (TV3)

El nou Xavier Novell no deixa de sorprendre, i fa unes setmanes, el programa de Risto Mejide a Cuatro, 'Todo es mentira', va revelar que l'encara bisbe de Solsona estaria esperant bessons. Una informació molt rellevant, ja que en el moment en què es produeixi el naixement es podria determinar si van ser concebuts quan ell encara era bisbe. Segons diversos mitjans, està previst que les suposades criatures neixin abans de la primavera del 2022.Uns dies més tard, es va conèixer que el bisbe havia aconseguit feina a Semen Cardona, una empresa que es dedica a l'extracció d'esperma de porcs i l'elaboració de dosis de semen per a la inseminació artificial porcina.

Caballol i Novell a la sortida del jutjat a Súria (TV3)

ETIQUETES:

Deixa un comentari