MOLT CRITICAT Què passa amb Jordi González a Tele 5?

Jordi González a Tele 5

El presentador fa setmanes que acumula un seguit d'errors que han generat una allau de crítiques dels espectadors

Jordi González no passa pel seu millor moment com a presentador a Tele 5. Cada diumenge, condueix el reality 'Secret Story', i des que entra a plató, els espectadors es fixen tots i cadascun dels seus moviments davant les càmeres. El motiu? Les seves errades contínues, la desgana que desprèn i els seus posicionaments amb els concursants.

Cada emissió s'ha convertit en una allau de missatges contra el català a les xarxes socials, que ja no el veuen en forma per presentar. Aquest diumenge, les seves equivocacions han estat tan constants i evidents que ell mateix se n'ha adonat… fins al punt que es va veure obligat a demanar perdó en directe. En un moment de la nit, va demanar que s'aixequessin tots els concursants, excepte els tres nominats i, poc després, va veure que ho havia dit al revés. Va rectificar, però al cap de pocs minuts la va tornar a espifiar i es va equivocar amb el nom de dues de les concursants: va dir Sandra a Isabel Rábago. "Sembla que hi ha gent que no vol que Sandra no segueixi a la casa. És complicat poder dir-ho des d'aquí ", va dir abans que els propis concursants el corregissin: "No és la Sandra! És la Isabel".

A banda d'això, Jordi González també va quedar en evidència en no saber de què anava disfressat un dels Gemeliers, un fet que va ser molt criticat pel fet que les disfresses que porten són de la prova setmanal i amb els quals els concursants porten dies assajant. Els espectadors no se'n sabien avenir. "No sap absolutament res del programa que presenta".

Sense programa aquest diumenge?

Tele 5 fa dies que anuncia que aviat dedicarà una nit especial amb l'emissió de la sèrie 'Dolores. La verdad sobre el caso Wanninkhof'. Aquest dilluns, la presentadora Toñi Moreno, productora de la docusèrie, ha anunciat al seu compte d'Instagram, que serà el proper diumenge a la nit. Una franja fins ara ocupada per 'Secret Story' amb Jordi González. Es desconeix si la cadena prescindirà per una setmana del català o el passarà a la nit de dilluns o al late night del diumenge.

ETIQUETES:

Deixa un comentari