Pedrerol i Rufián coincideixen a La Sexta i diuen això sobre el Barça i Catalunya

Josep Pedrerol a 'El Objetivo' (La Sexta)

El presentador de 'El Chiringuito' va conversar amb el polític d'ERC, i va aprofitar per carregar contra l'independentisme

Ana Pastor ho intenta però no se'n surt. Aquest dimecres la presentadora de 'El Objetivo' a La Sexta, va tenir a dos catalans molt mediàtics: Josep Pedrerol i Gabriel Rufián. El de 'El Chiringuito' i el diputat d'ERC al Congrés, van coincidir per primera vegada en un plató. No comparteixen res, ni es coneixien en persona. Pedrerol va reiterar que és del Barça i el republicà en canvi, és de l'Espanyol. Tot i el duel, l'audiència va ser mínima: un 3,6% a Catalunya.

"Sóc del Barça, encara que hi ha gent que no s'ho cregui", va dir el presentador de La Sexta. "El fàcil és ser culer", va respondre Rufíán. "El fàcil és ser de l'Espanyol i no ajudar a l'Espanyol", va replicar Pedrerol. Pastor va posar llenya al foc: "No t'has plantejat mai tenir a un tertulià de l'Espanyol?". Però Pedrerol no va semblar gaire entusiasmat amb la idea, i tot i la insistència de Rufián: "Jo encantat", va optar pel silenci.

Pedrerol i Rufián a 'El Objetivo'

Pedrerol carrega contra l'independentisme: "Em molesta molt"

Però el bon rotllo va durar poc i abans d'acomiadar al polític republicà, Pedrerol es va llançar: "Pensava que em faries un cara a cara amb Rufián i em preguntaries què penso de Catalunya i de l'independentisme". Però el d'ERC va marxar i el periodista esportiu es va deixar anar: "Sóc català i sóc espanyol. Parlo català molt bé i això sembla estrany". "N'hi ha que creuen en una Catalunya amb fronteres i jo no crec en això", va afegir.

Pedrerol també es va referir a les paraules de Gerard Piqué lloant la situació de Madrid, com un lloc d'oportunitats. El presentador ho va compartir: "Madrid està molt bé ara, jo tinc amics catalans que venen a Madrid a viure i a buscar-se la vida. Aquí passen coses i a Catalunya només en passa una. Em molesta molt que el debat familiar sigui sempre l'independentisme". "Per sort els últims mesos ha baixat", va afegir. Per acabar d'enfonsar a Barcelona, Pedrerol va acabar amb un dard contundent: "Madrid és la ciutat que jo recordo de Barcelona: oberta"

Pedrerol i Pastor a La Sexta

"Sóc un histèric"

Política a banda, Pedrerol va explicar com és en el paper de director de 'El Chiringuito'. "Pel que em diuen no sóc fàcil, semblant a tu", va dir a Ana Pastor. "No crec", va respondre la presentadora coneguda per les seves entrevistes punyents. Però el català va acabar reconeixent que es considera un "histèric en directe. Hi ha errors que no entenc. Crec que estem jugant un partit cada nit i el partit cal guanyar-lo en directe, ja arreglarem les coses el dia següent. No sóc un cap fàcil. Sé el que és passar-ho malament, però em de lluitar cada nit per ser els millors. Jo en dic estrès positiu", va puntualitzar sobre la pressió al seu equip.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. sailor

    Quan aquesta mena de gent es posa al televisor, des de casa vegem com raja la merda…. aggggg……

Deixa un comentari