CAS PENDENT Josep Maria Mainat sobre la seva exdona: "La justícia és lenta però implacable"

Josep Maria Mainat

El productor televisiu creu que actualment hi ha menys llibertat als mitjans de comunicació i que la televisió d'ara "és mediocre"

Josep Maria Mainat ha estat entrevistat a 'El Suplement' de Catalunya Ràdio. El productor televisiu ha hagut de fer fronts a les preguntes de Joel Díaz, reporter de l"APM?' que hi ha la secció 'El comunista'. "Estic bastant bé", ha dit Mainat, després de la polèmica amb la seva exdona, Angela Dobrowolski, que va passar per la presó i ara està a l'espera del judici per un possible intent d'assassinat.

Mainat ha reconegut que no concedia entrevistes "per no parlar del tema", tot i estar convençut que "la justícia és implacable, però lenta". Tot i això, el productor creu que per arribar al judici "n'hi ha per un any més". L'ex creador d'OT', ha explicat que continua treballant tot i que a un ritme diferent. "Ara faig el que em dona la gana sense terminis", ha dit.

Titulars de Josep Maria Mainat

"Jo ja no faig televisió, la que es fa ara no m'agrada i és mediocre. Prefereixo mirar sèries!"

"Abans hi havia més llibertat. Ara no es podria fer 'La parodia nacional' amb les cançons que hi sortien"

"Jo havia estat socialista, però en l'època en que creien en l'autodeterminació"

"Amb Miquel Àngel Pascual (membre de 'La Trinca') tenim una relació cordial, però no som amics. Quan vam crear la nostra productora de TV, ell va veure que no era per ell, i es va vendre les seves accions i ens vam separar."

ETIQUETES:

Deixa un comentari