INESPERAT Escac i mat de 'Secret Story' a Adara: expulsada del concurs, però aspirant a la repesca

Adara Molinero a 'Secret Story'

La concursant va ser la protagonista de la gala setmanal del reality, amb un cara a cara amb Luca i la seva expulsió

Per David Montufo

Com cada dijous, Tele 5 va emetre la gala setmanal del seu reality amb Jorge Javier Vázquez com a mestre de cerimònies i ho va fer amb una protagonista destacada: Adara. La concursant va eclipsar als seus companys, com ja venia sent habitual a les darreres setmanes. Una nit en la que la noia, tot i que va acabar expulsada per l'audiència, va acabar la nit amb una notícia optimista: la cadena li va oferir poder optar a la repesca.

Les paraules de la mare d'Adara generen conflicte

El dimecres, els nominats van rebre els al·legats de defensa dels seus familiars. En el cas d'Adara, va comptar amb la seva mare, que li va transmetre que tenia el suport de la seva família, dels seus seguidors i de Miguel Frigenti. La menció de l'exconcursant va causar un fort impacte a la casa, ja que alguns concursants ho van interpretar com un missatge subliminal. Isabel Rábago, com ja és costum, va malmetre dient a Luca i Cristina: "Estic segura que l'està defensant fora", fet que aquests no s'ho van prendre gens bé. Luca va qualificar l'al·legat d'Elena com a "un cop baix", i Cristina va voler fer veure que no li afectava: "Si ha dit això, potser és que no". Adara va sentir als concursants debatre sobre el tema i va sortir en defensa de la seva mare: "No us passeu ni un pèl amb la meva mare, perquè la família no es toca", definint-los com a "una colla de pocavergonyes", sense "valors ni principis". Cristina es va voler defensar justificant que tan sols opinava de la informació que havia donat la seva mare. Davant la situació, Adara va enviar un missatge al seu company ja expulsat: "Si això et causarà algun tipus de problema amb ella per fer-me costat a mi, no ho facis, de veritat, et seguiré estimant igual".

Adara: "Estan molt enfadats perquè he destapat el joc que portaven"

El programa va preparar una 'Sala de la veritat' entre Luca i Adara, perquè debatessin cara a cara les seves diferències. El tema principal era un ben clar: Adara no es creu la relació entre l'italià i Cristina, amb els quals va arribar a ser amiga. El germà de Gianmarco va voler explicar que creia saber el perquè de l'inici dels seus problemes: "Quan ella va canviar el xip, va començar a atacar la relació, quan tres dies enrere era una amistat increïble". Luca va situar el desacord per un posicionament que va fer en contra de la seva companya. Adara, que va verbalitzar que s'estava adormint amb les seves paraules, va voler deixar clara la seva postura: "Estan molt enfadats perquè he destapat el joc que portaven. No s'han fet un petó, perquè ella no li agrada. Es tenen estima, i això no ho poso en dubte, però ella no li agrada". El concursant insistia que sí, però l'estrella del reality no entenia que encara no s'haguessin fet un simple petó: "Dos mesos de concurs, els dos solters… què ho impedeix? Que no t'agrada", va reafirmar-se la noia.

Adara, expulsada, però amb final feliç

L'ex de 'GH' va entrar a la sala de l'expulsió visiblement emocionada. Davant l'interès de Jorge Javier per saber què li succeïa, la concursant va reconèixer que, tot i els seus últims enfrontaments, tenia molta estima als Gemeliers, els seus contrincants a l'expulsió. D'aquesta manera, es va viure un breu, però intens, moment de melancolia, que va fer que els bessons també es mostressin afectuosos amb ella. Però la calma va acabar ràpidament, ja que, minuts més tard, Jorge Javier va anunciar que la concursant expulsada era Adara Molinero, amb un 52,2% dels vots en contra. En aquest moment, un dels germans va voler dedicar-li unes paraules: "Aquesta noia és meravellosa i té molts valors. Tots ens equivoquem, i vull demanar un aplaudiment cap a ella". Els Gemeliers volien animar-la, però ella, amb un gran somriure a la cara, no es va mostrar gens trista. De fet, va destacar una cosa que li feia molta il·lusió: "Me'n vaig a veure a la meva família".

El programa li va ensenyar, com és de costum, la reacció dels seus companys rebent als concursants salvats de la nit. Quan els Gemeliers van aparèixer, gairebé tots els concursants van córrer a rebre'ls amb una forta i gran abraçada. Tots els van felicitar, menys Sandra Pica, que es va mostrar trista per la no aparició d'Adara: "M'aproparé quan vinguin, no em ve de gust apropar-me amb tots ells allà". Finalment, Adara va tenir l'oportunitat d'acomiadar-se dels seus companys, però va aprofitar el moment per dirigir-se a Julen i Sandra: "Us estimo moltíssim. Teniu un gran cor i m'ha encantat conèixer-vos. No estigueu tristos, me'n vaig amb la meva família, a veure al meu nen…".

Però el que els seus seguidors veien amb gran tristesa, el presentador català va sorprendre amb un sobre que anunciava la repesca de l'edició, i que la confirmava com a aspirant. Les seves paraules davant la notícia no podien ser unes altres: "Mare meva!", prenent-se la notícia amb moltes ganes de tornar a la casa on ja ha viscut en nombroses ocasions. Al final del programa, Jorge Javier va aclarir que la concursant es quedaria a un hotel fins diumenge per guardar l'aïllament i poder sorprendre-la al proper programa. El de Badalona es va acomiadar del programa anunciant una notícia que no va passar desapercebuda pels seguidors del format: "El diumenge, amb Jordi González, els tres candidats més votats entraran a la casa".

ETIQUETES:

Deixa un comentari