You are currently viewing 5 true crime sobre històries tan boges que no te les podràs creure

5 true crime sobre històries tan boges que no te les podràs creure

Per Toni de la Torre

Amb el retorn del Tiger King et proposem una tria de 5 true crime que et deixaran amb la boca oberta i dient "no pot ser" a cada episodi. De tant delirants són molt addictives. A punt per entrar en un espiral de bogeria?

Tiger King

Sobre la rivalitat entre Joe Exotic, el director d'un zoo on hi ha tigres i altres grans fèlids, i la propietària d'un santuari animal, la conservacionista Carole Baskin.

Veure més ->

Un golpe maestro

Un repartidor de pizzes apareix en un banc amb la intenció de robar-lo. Té un dispositiu estrany al coll i la policia aviat arriba al lloc, rodejant-lo.

Veure més ->

Wild Wild Country

Sobre un gurú espiritual anomenat Bhagwan Shree Rajneesh, més conegut com a Osho, que aconsegueix milers de seguidors, incloent occidentals que viatgen fins a l'Índia per tenir-lo de prop.

Veure més ->

A los gatos, ni tocarlos

Sobre un individu que comparteix online un vídeo de si mateix matant a dos gats sense que se'l vegi a ell. El vídeo es fa viral i un grup d'internautes estàn disposats a que aquest acte no quedi impune.

Veure més ->

Voyeur

Sobre el propietari d'un motel a Colorado que espia als seus clients. De fet, va remodelar el motel amb aquest propòsit, construint una plataforma d'observació a l'àtic.

Veure més ->

Deixa un comentari