ENGANXADA Vicent Sanchis cara a cara amb en Peyu: "Jo no li tinc cap por"

Vicent Sanchis a 'Planta baixa' (TV3)

El director de TV3 i un dels presentadors del programa 'Bricoheroes', s'enfronten en directe al programa 'Planta baixa', arran de la supressió d'un gag polèmic

Intens i inèdit cara a cara televisiu entre el director de TV3, Vicent Sanchis i l'humorista Peyu aquest dilluns al 'Planta baixa' arran del polèmic gag de 'Bricoheroes'. "L'escena de 'Bricoheroes' pot ser considerada masclista i fins i tot pedòfila", ha advertit el director de la cadena, que ha afegit que "ara haurem de veure què passa, perquè s'estan dient una sèrie de coses que afecten al credibilitat de la gent que treballa en aquesta casa i això m'ha dolgut molt".

El director de TV3 ha justificat la decisió de retirar el gag: "A l'escena no es parla de la monarquia, es parla d'una dona i de la seva filla menor d'edat. Una televisió pública no pot creuar aquesta línia."

Per la seva banda, en Peyu que ha llançat un dard contra el programa a Twitter, finalment ha entrat en directe, per explicar que estaven d'acord en retirar el tall sobre la princesa Leonor, "Ja estàvem d'acord en no emetre'l", però "no estem d'acord en eliminar la part sobre la reina Letizia". Per a Sanchis, "Era un pack, ni la dona ni la filla, i és igual si és la reina d'Espanya o una persona qualsevol. És una paròdia que es pot entendre indigne i que fa mal".

Però l'humorista ha anat més enllà i ha acusat als treballadors de TV3 de ser els responsables de la filtració del tall referent a la princesa Leonor. Sanchis visiblement enfadat ha respost: "Aquest programa de qui és? De la seva productora o de TV3? Nosaltres no ho hem filtrat, ha estat vostè que ha utilitzat un tall nostre a les xarxes sense demanar permís i nosaltres només hem penjat la versió sencera", ha reivindicat el director de la cadena.

"Senyor Peyu: Jo no tinc cap por ni a vostè ni a cap soroll polític, el que no puc fer és una cosa que vago en contra de la meva consciència i menys en una televisió pública que paguem entre tots i que tinc sot la meva responsabilitat", ha afegit Sanchis. "Són dos bojos tancats en un taller que diuen bestieses. La gràcia d'aquest format és que som transgressors i és una de les úniques coses que els joves consumeixen en català", ha respost en Peyu.

Vicent Sanchis, molt molest per l'afirmació de l'humorista li ha replicat: "No és cert que els joves només miren el seu programa. Si vol li passaré les dades d'audiència i veurà el què miren els joves. Alguns superen el 'Bricoheroes'". "No especuli sobre les meves accions", ha afegit. "Em sembla trist que pensis que aquest contingut és transgressor, jo com a dona, em sembla molt trist", ha dit la periosista Mariola Cubells.

"L'última temporada sortia una noia en bikini. I em preguntaràs és masclista? Sí, però els humoristes en dediquem a això, denunciar situacions que passen", ha replicat l'humorista. "A Espanya i al món, la gent de les grans elits no fan festes menjant pa amb 'Nocilla', fan autèntiques bestieses", ha continuat en Peyu. "Com ho saps hi has anat a alguna?", li ha preguntat Victor Amela. "Ojalá", ha dit l'humorista, una resposta que ha indignat als tertulians: "S'ha delatat", ha acabat dient el crític de televisió de La vanguardia, Víctor Amela. "És un dels millors moments televisius que he viscut el darrer any", ha afegit.

"Estic molt orgullós de treballar en una televisió on es poden debatre i explicar amb transparència i en directe que crec que passa en poques cadenes", ha celebrat el presentador de 'Planta baixa' Xavi Rossinyol.

ETIQUETES:

Deixa un comentari