SORPRESA Nuria Roca aterra a La Sexta amb 'La Roca' i fitxa a aquest polèmic aristòcrata espanyol

Nuria Roca (La Sexta)

Cayetano Martínez de Irujo, fill petit de la Duquessa d'Alba, participarà a la taula d'actualitat després de les seves successives declaracions polèmiques

Va debutar a la televisió a Canal 9 i va saltar a la fama com a presentadora del concurs sobre el món animal 'Waku-waku', de TVE, quan ni tan sols existien els registres d'audiència. La valenciana Nuria Roca torna amb un nou programa, aquesta vegada a La Sexta, i amb un nom contundent: 'La Roca'. Aquest divendres, s'ha fet la presentació del nou magazín, al qual ha pogut assistir elmondelatele.cat, que s'emetrà cada diumenge de 15.30 a 20h.

Seran quatre hores de directe on Roca, substitueix a Cristina Pardo i el seu 'Liarla Pardo', després que aquesta hagi saltat a les tardes de dilluns a divendres amb 'Más vale tarde'. La cadena privada ha volgut rebaixar el contingut polític i apostar per un "to més desenfadat", segons ha explicat la directora de programes d'entreteniment d'Atresmedia, que no descarta que també s'acabi fent els dissabtes.

Un fitxatge polèmic i 'Grande de España'

'La Roca' tindrà tres franjes diferenciades. Entre les 15:00h i les 17:30h, entreteniment, de 17.30 a 18.30h, actualitat i d'investigació amb Marc Vidal, Cayetano Martínez de Irujo, Rosa Villacastín i Elvira Lindo i fins a les 20h, la taula política. Entre els col·laboradors ha sorprès el fitxatge d'un 'Grande España' i fill de la Duquessa d'Alba, Cayetano, que recentment va publicar les seves memòries, 'De Cayetana a Cayetano' i on es va confessar. "La cocaína me perturbaba por completo", "Salí tres meses con lnfanta Elena" o "Vivía en una obsesión: seducir a mujeres. Ninguna se me resistía", va revelar el duc d'Alba.

El fill de la duquessa ja havia participat al programa predecessora de Roca a La Sexta, en una entrevista de l'any 2019, va fer unes polèmiques declaracions sobre els africans. "L'africà ve aquí amb un pensament de que ho tindrà tot i quan s'enfada és molt agressiu".

Així va ser el seu pas per TV3

Roca que feia 12 anys que no sortia a la televisió, fins que TV3 la va trucar per fer un format d'entreteniment als matins amb 'A tota pantalla', però el projecte va fracassar en no passar d'un 5% de quota. La cadena va decidir paralitzar el programa i va enviar un burofax a la valenciana per dir-li que no seguia. L'actualitat del procés d'independència va fer impossible mantenir un format d'entreteniment i Roca no va voler seguir. "Jo no sóc independentista i no volia seguir en un lloc on hi ha pensament únic", va dir la valenciana enfadada amb TV3.

Nuria Roca al programa 'A tota pantalla' de TV3

La pandèmia del coronavirus la va tornar a situar a la pantalla, on va haver de presentar d'imprevist el programa d'Antena 3, 'El Hormiguero', durant la baixa del seu presentador, Pablo Motos i l'audiència en va lloar la seva feina. "Hi ha haver un punt d'inflexió en les dues setmanes que vaig substituir a Pablo Motos", ha explicat Roca. "Torno els diumenges, un dia molt especial per a mi, que és quan feia el famós 'Waku-waku'", ha assegurat la valenciana.

Nuria Roca defensa el canvi de format

Durant la presentació, Nuria Roca s'ha mostrat il·lusionada pel nou projecte: "El format té tot el que m'agrada". La valenciana sap que aterra en una cadena on la informació vertebra la seva graella. "Sé que el públic demana actualitat, però puc aportar certes dosis d'humor i entreteniment per a la tarda dels diumenges", ha assegurat.

Preguntada per si havia pogut parlar amb la seva predecessora, Cristina Pardo, Roca ha estat contundent: "Em va dir que "tela", que el diumenge no és un dia fàcil". La periodista també ha volgut avisar que el nou espai "requerirà una entrega total" que l'obligaran a "rebaixar el ritme", tot i que seguirà cada dijous a 'El Hormiguero'.

ETIQUETES:

Deixa un comentari