MAL ROTLLO Una ex de TV3 carrega contra Paz Padilla: "Ara va d'escriptora i està crescudíssima"

Paz Padilla a Cuatro

La periodista catalana i la de Tele 5 van protagonitzar un tens moment a Cuatro arran del llibre de l'humorista

L'humorista i presentadora de 'Sálvame', Paz Padilla continua generant titulars a cada aparició televisiva. La darrera polèmica va tenir lloc a Cuatro, al programa 'Los Teloneros', durant una entrevista en que va haver de fer front a una incòmoda pregunta de la periodista catalana Marisol Galdón.

Galdón, ha treballat pràcticament a totes les cadenes. A Catalunya, la vam poder veure al programa d'Albert Om a TV3, 'El Club'. La periodista que feia temps que estava allunyada de les càmeres, va denunciar a les xarxes que no tenia feina, i Mediaset la va fitxar com a tertuliana. La seva presència no ha passat desapercebuda i durant una entrevista a Paz Padilla al programa de Cuatro, es va poder palpar la tensió entre les dues. "Ens vam conèixer fa anys i avui ni m'ha ni saludat", va dir Galdón, però el mal rotllo va anar a més. La de Tele 5, que ha escrit el llibre 'El Humor de mi vida', va anar al programa per parlar de la seva nova professió com a escriptora. "Ah que però ha escrit Paz Padilla un llibre?", es va preguntar la catalana, entre la sorpresa dels presentadors.

Galdón va seguir posant llenya al foc: "Però l'has escrit tu de veritat?", es va preguntar. Padilla visiblement molesta li va respondre: "Sí, no tinc un negre. Home, he tingut ajuda del meu nebot, perquè no tinc temps. Ens reuníem i parlàvem". "Tu li dictaves?", va insistir Galdón. "Ell m'ha ajudat perquè quan prepares un llibre sempre hi ha un redactor que t'ajuda", va apuntar Padilla. "Jo no, jo publicaré la meva tercera novel·la i me l'he parit tota jo". "M'encanta", va dir Paz Padilla.

Paz Padilla i Marisol Galdón a Cuatro

Galdón s'explica: "La televisió ha fet que vagi de sobrada"

Segons el periodista de RAC1, Rocco Steinhäusser, les dues van acabar barallades fora de càmeres. Però no només això, Marisol Galdón hauria estat acomiadada de Cuatro. Un punt que no ha estat confirmat per cap de les parts. Aquest dimarts, la catalana ha estat a 'El Món a RAC1' i ha parlat del cas. "No hi va haver bon feeling". "Ara és una dona diferent, abans era una noieta humorista acabada d'arribar d'Andalusia i ara està crescudíssima i va d'escriptora", ha explicat molt contundent Galdón. "Va un punt sobradeta, el món mediàtic l'ha crescut", ha afegit la periodista.

ETIQUETES:

Deixa un comentari