RAC1 rectifica i demana disculpes a la tenista Paula Badosa: "No era la nostra intenció"

Paula Badosa al diari 'AS'

Jordi Basté i Aleix Parisé havien criticat a l'entorn de l'esportista de Begur per no haver concedit cap entrevista als mitjans de Catalunya

La millor tenista catalana Paula Badosa, està de màxima actualitat després de guanyar el torneig d'Indian Wells. Però la tardança en atendre als mitjans catalans va generar cert rebombori. Badosa va revelar que va patir una forta depressió al 2019: "Vaig estar amb especialistes que em van ajudar a sortir-me'n. No tenia ganes de fer res, perds la il·lusió per moltes coses. Jo vaig perdre la il·lusió de jugar a tenis, no gaudia quan jugava. Sentia pressió, obligació i por que em feien no voler entrar a la pista i competir".

En aquell moment, ja va ser entrevistada a Catalunya Ràdio, l'Esport 3 i al 'Tu diràs' de RAC1. Ara, la situació ha canviat i Badosa està d'enhorabona, s'ha recuperat i torna a guanyar títols. Per això, les estrelles del periodisme català la volíen sentir i el programa més escoltat de la ràdio a Catalunya, 'El Món a RAC1' de Jordi Basté, va voler dir-hi la seva.

Va ser durant l'informatiu quan Basté va fer referència a les traves per poder parlar amb Badosa: "Ahir durant tot el dia RAC1 va buscar-la per poder parlar amb ella. des de les cinc de la matinada fins a la mitjanit. No va poder ser perquè segons l'equip de comunicació, ahir ho tenia tot ple i no podia ser". Badosa sí que va concedir entrevistes als mitjans espanyols i Basté ho va criticar: "Ahir la vam escoltar a la Ser, a la COPE, a Radio Nacional de España, que està molt bé, i ens sembla genial. Avui llegim entrevistes amb ella a El Mundo, El País, Marca, As, ABC. En canvi, no hi ha entrevistes ni a La Vanguardia, ni a El periódico, ni al Mundo Deportivo, ni a l'Esportiu, ni a l'ARA, l'Sport, RAC1, Catalunya Ràdio…. En parlem molt però no l'entrevistem. Per l'entorn de Paula Badosa, 'España, capital Madrid, i Begur, 'una bella localidad del Ampurdán. No és el primer cas, ni segurament serà l'últim, sempre ho hem denunciat i ho continuarem fent. Moltes felicitats per la feina feta a la Paula Badosa, tot i l'entorn, que li acabarà apagant el foc amb benzina. "Begur esa localidad preciosa de la magnífica y simpática región catalana".

RAC1 rectifica i Badosa agraeix les disculpes

Aquest dimarts, el 'Tu diràs' d'Aleix Parisé a RAC1, finalment va poder entrevistar a la tenista catalana. "No teníem ànim d'ofendre però sabem que s'ha generat cert rebombori", va reconèixer Parisé després de saludar a Badosa. "Lamento personalment en nom de RAC1, tot el rebombori que s'ha generat per la queixa que tan jo com el Jordi Basté vam fer en antena. Crec que s'ha exagerat i que se n'ha anat de mare i em sap greu si t'ha generat algun maldecap Paula", va dir el periodista de RAC1. Badosa va lamentar-ho però va agrair les paraules: "Agraeixo molt les disculpes perquè em va saber molt de greu, perquè jo sempre us he atès molt bé i m'he criat a Catalunya. No donava a l'abast per atendre a tothom".

"No va ser la nostra intenció posar-te en mig de cap debat. Jo vaig tenir al sort de coincidir al camí de Ronda de la Costa Brava i a Tòquio als Jocs Olímpics. La Paula no anava contra la Paula que sempre atenia als mitjans catalans", va afegir Parisé.

ETIQUETES:

Comentaris ( 13 )

 1. Antonio Garcia

  Qui idioma és l'espanyol? A España hi ha quatre idiomes… I mentres seguin al territori espanyol i la constitució ho manifesten.. en España l'idioma és el castellà no invents franquistes

 2. Ramon.

  Mentre no tinguem un Estat propi els esportistes petonegeran la mà que els hi dona de menjar. Es impossible avui dia actuar com a català només i ser fidel al teu país i triomfar en l'esport. Què esperem! Volem ser com els espanyols, com els francesos, els italians,… Volem ser un país normal, no sotmès políticament i econòmicament!

 3. Xavi 🏴‍☠️

  Així és com la política ens divideix a tots, els esportistes són això esportistes i prou, la seva vida personal es seva i de ningú més. Prou barrejar i més empatitzar.

 4. Pep

  Estaría bé que els del llacet despertin del somni. Los Gasol, los Marquez, Paula Badosa, tots espanyols i catalans amb molt d'orgull. I parlan la llengua que els hi dona la gana quan volen perquè els catalans tenim dues llengües, català i espanyol.

  1. Ton

   Els catalans tenim una sola llengua, el català. El castellà es una llengua desgraciadament imposada per una forta represió i colonització encoberta.

 5. Jordi

  Potser millor que diguis maleït estat espanyol que és el responsable del procés i la pujada del independentisme; però és clar, és més fàcil culpar directament al procés, de la mateixa manera que per un esportista català és més fàcil abraçar l' espanyola; perquè no té la oportunitat de representar Catalunya i a més li pot generar problemes, sponsors etc .. El problema sempre som els catalans i Catalunya tot i que el problema el genera Madrid, ells ens generen el problema amb l' "ordeno e impongo" " divide y vencerás" etc… Mentre que ells no tenen que compartir res amb ningú.

 6. Maria Vila

  Quina mania de barrejar el catalanisme amb l'independentisme!
  Es pot criticar, sí. I es pot recular, també, però s'ha de reconèixer que Catalunya no està a les prioritats de Paula Badosa. Això és l'únic que se li ha criticat, no el seu espanyolisme.

 7. Rimolausan2

  Siempre con el complejo de inferioridad por delante.

 8. Alberto

  Una mica fastigós la manía que li están agafant a la noia per sortir amb la bandera espanyola.
  Ser català no t'obliga a ser indepe. De fet els millors esportistes catalans com Gasol o Marquez no Ho son.
  Ja n'hi ha prou, que això sembla l'euskadi de la repressio. El maleit procés el mal que ha fet…

  1. Manolo

   Si aquesta noia hagués sortit en pantalla embolicada amb la senyera o estelada i parlant català, tots els que l'esteu defensant estarieu treient bilis per la boca. Que ja ens coneixem.

 9. Jordi

  Es trist però has de protegir la teva carrera i això pasa per ser espanyola i no gaire catalana. En Gasol en sap d'això és un mestre el pinta. Sinó no et recolzaran a Espanya i tot et costarà més i prou ja t'ha costat.

 10. Enric

  En Basté un cregut, i els que s'han afegit a aplaudir el seu comentari, els de sempre…. els que creuen que sempre hi ha menyspreu. Deixen que la sospita vagi sola, pq guanyaran més adeptes a la causa!!. Pesats, que no ho aconseguireu MAI, simplement per que ja no os escolteu ni entre vosaltres.

 11. Feliu Crespí Niubò

  Molt elegants el senyor Aleix Parisé i la senyora Paula Badosa. Però tanta elegància no treu el que ha quedat evident de la'actuació de la tenista: España per davant de tot i per la resta, menyspreu absolut.

Deixa un comentari