Iñaki Urdangarin trenca el seu silenci a Catalunya Ràdio i en català: "Jo estic bé, però no és fàcil remuntar"

Cristina de Borbón i Iñaki Urdangarin al Palau Blaugrana (Esport 3)

L'exduc de Palma assisteix a la celebració dels 50 anys del Palau Blaugrana, el dia que el seu fill, Pablo Urdangarin ha debutat al primer equip d'handbal

Sorpresa per als oients de Catalunya Ràdio. Aquest dissabte, s'ha celebrat la commemoració del 50è aniversari del Palau Blaugrana, on juguen, entre d'altres, l'equip d'handbol. Un equip del qual va formar part entre els anys 19860 i 2000, Iñaki Urdangarin. Aquest 23 d'octubre, l'exduc de Palma i la seva dona Cristina de Borbó, han tornat al Palau per presenciar el debut del seu fill, Pablo de 20 anys i els micròfons de la ràdio pública l'han anat a buscar.

Urdangarin, manté la seva samarreta penjada en honor a la seva trajectòria al club. Però els seus problemes amb la justícia al Cas Nóos i la seva entrada a presó, va fer que molts socis demanessin la retirada de l'homenatge. Al 2017, la junta de Bartomeu va deixar clar que no pensava retirar-la.

Ara, debuta un altre descendent amb sang reial: Pablo Urdangarin de Borbón. El jugador ha sortit a la pista amb el número 77 a l'esquena, en reconeixement al seu pare. Les càmeres de l'Esport 3 han emès en directe el moment, amb els pares, ara expulsats de la Casa Reial, emocionats a les grades.

Urdangarin pare trenca el seu silenci en català

Amb motiu de l'acte dels 50 anys del Palau, Inaki Urdangarin ha volgut sortir a la foto, i els micròfons de Catalunya Ràdio, l'ha entrevistat per sorpresa. El periodista Ernest Macià, del programa 'Tot gira', ha pogut parlar amb l'ex de la reialesa espanyola després del seu pas per la presó i ho ha fet en català. "Iñaki, dia especial avui per a la família Urdangarin perquè debuta el teu fill al primer equip del Barça", ha dit el periodista. "És una alegria per a nosaltres, que es repeteix que un membre de la nostra família està jugant al Palau Blaugrana", ha respost l'exduc de Palma.

Però com no, la primera entrevista del cunyat de l'actual rei, ha anat més enllà i el periodista de Catalunya Ràdio, s'ha llançat: "Com estàs tu personalment?". "Jo estic bé, remuntant, tornant a la que podria ser la meva nova normalitat, no és una feina fàcil. Però jo crec que l'esport, en aquest sentit, també ens ajuda a no parar d'empentar fins al final", ha respost el marit de Cristina de Borbó. Urdangarin també s'ha congratulat que el seu entorn s'ha mantingut al seu costat. "Els amics sempre estan al voltant, això no canvia mai, pels bons moments i pels no tan bons, i perquè jo crec que em coneixen, saben qui sóc. I això és molt important", ha afegit l'exblaugrana.

ETIQUETES:

Deixa un comentari