ENTREVISTA Frank Blanco: "A 8TV em diuen que no em preocupi per les audiències"

Frank Blanco

El periodista estrena 'El Circ', el nou programa per a les nits de la cadena privada, tot i que seguirà vinculat amb Mediaset

Per Marc Larroya

Va ser el fitxatge estrella de la nova etapa de 8TV i la gran aposta per als migdies amb 'PAM!', un espai que volia recuperar l'esperit del mític 'Arucity's. Però les audiències (un 0,3% al setembre) i el contingut d'alguns programes, no han acabat de convèncer als responsables de la cadena que han decidit reformular la graella de dalt a baix. Frank Blanco deixarà les sobretaules i s'encarregarà de la franja estelar de la nova 8tv. A partir de dilluns 4 d'octubre, el periodista de Mollet, es posa al capdavant de 'El Circ', un nou show d'humor i entreteniment amb convidats, connexions en directe, reportatges, esquetxos, debats i la participació dels espectadors. Abans de l'estrena, hem pogut parlar amb el presentador, que ara ocuparà les nits de dilluns a dijous, a partir de les 22.45h i fins la 1 de la matinada.

Com serà el nou programa 'El Circ'?
Un show nocturn ple de bon humor, amb l'objectiu d'anar a dormir amb un somriure.

En què es diferenciarà del programa que feies fins ara a 8TV?
No mirarem tant el que passa a la televisió o a les xarxes socials. Tindrem una estrella convidada cada dia, a més de reportatges, connexions en directe amb l'exterior, i un equip de col·laboradors més ampli.

Tindreu nous col·laboradors i noves seccions?
Tindrem nous col·laboradors com l'Aina Cerdà, la cantant Rebeca, el gran German Ramírez, la imitadora Leonor Lavado, i altres noms i cares noves que anirem descobrint cada nit. Les noves seccions no es faran esperar, des de connectar en directe amb la casa de espectadors que estan mirant el programa, passant per la Catalunya paranormal, la tertúlia sobre sexe, o les festes tradicionals catalanes més curioses. 

Quina valoració fas del teu primer mes a 8TV?
Ha estat molt emocionant, m'he trobat amb un equip de 10, i treballo amb absoluta llibertat, no puc demanar més. 

"Estic en un període de retrobament amb Mediaset, cosa que és compatible amb 8tv, i la intenció és poder participar als dos llocs"

Quin seria un bon resultat d'audiència a mig termini?
Això li hauríem de preguntar al Nicola, el CEO de 8tv. De moment a mi em demanen que faci bons programes i que no em preocupi de l'audiència, i això és el que intento fer.

També et podem veure a Tele 5 i Cuatro. Compaginaràs Mediaset amb 8tv?
Efectivament, ara estic en un període de retrobament amb Mediaset, cosa que és compatible amb 8tv, i la intenció és poder participar als dos llocs. 

T'agradaria tornar a conduir el debat d'un reality com 'Secret Story'?

M'agraden molt els realities, i de moment m'ho estic passant molt bé col.laborant al debat del Jordi González, si més endavant em diuen de presentar un reality o un debat ells ja saben que no diria que no.

ETIQUETES:

Deixa un comentari