Ustrell anuncia que deixa TV3 pel naixement de la seva filla

Ricard Ustrell

El presentador de 'Planta baixa' anuncia que ha estat pare d'una nena i s'agafa la baixa de paternitat

Notícia sonada a TV3: Ricard Ustrell ja és pare. Així ho ha anunciat el presentador aquest diumenge des de les seves xarxes socials: "Tenia moltes ganes de compartir aquest moment. Ha nascut la Lola. I per això demà deixaré 'Planta baixa' per un temps. Tinc a les mans un nou projecte personal, compartit, amb molt de ritme, en directe i sense interrupcions. Benvinguda a la vida, Lola! Us enyoraré companys!".

Ustrell, de 30 anys i parella de la productora de 'Planta baixa', Gemma Tarragó, agafaran la baixa durant unes setmanes i es dedicaran a veure créixer a la seva filla Lola. Mentrestant, els matins a TV3 aniran a càrrec de Xavi Rossinyol, que fins ara s'encarregava de conduir l'espai els divendres.

L'allau de missatges de felicitació no s'han fet esperar i cares conegudes com Toni Cruanyes, Llucià Ferrer, Manu Guix o Antoni Bassas han volgut enviar l'enhorabona a la parella. Nosaltres també! Moltes felicitats Ricard i Gemma!

ETIQUETES:

Deixa un comentari