TOT ES MOU TV3 suprimeix la sèrie de la tarda i els espectadors s'indignen: "Sempre igual"

Sergi Sol a la tertúlia del 'Tot es mou' (TV3)

La cadena decideix avançar l'emissió del 'Tot es mou' per seguir en directe la compareixença de Pedro Sánchez i Pere Aragonès i l'audiència diu "prou"

TV3 continua estirant el xiclet del debat polític al voltant de la taula de diàleg per resoldre el conflicte polític entre Catalunya i Espanya. Una aposta que ja fa molts anys que dura i que l'audiència ja no respon amb entusiasme. Els programadors de la cadena han decidit suprimir el capítol previs de la sèrie 'Com si fos ahir', d'aquest dimecres per un especial del 'Tot es mou' de Melero. La raó? Analitzar la reunió entre Pedro Sánchez i Pere Aragonès. Un moviment que lluny de ser la primera vegada que es produeix, és força habitual en aquesta franja.

Si l'any 2017 i 2019, el seguiment al voltant del referèndum de l'1-O i el judici del procés, van fer líder a TV3 a la tarda, ara Melero ja no és la més vista amb la seva taula política. Aquest dimarts, el 'Tot es mou', va caure per darrere de 'Sálvame' i la sèrie turca 'Tierra Amarga', amb un baix 9,0%. Molt lluny del rècord que va aconseguir l'any 2019 amb un 26,2%.

Però TV3 ho ha tornat a fer. Quan els seguidors de la sèrie de la sobretaula, el 'Com si fos ahir', ja estaven a punt per veure un nou capítol, s'han trobat a Melero abans d'hora. La cadena ha anunciat per xarxes que canviava la programació per seguir la compareixença dels presidents. Una trobada que havia començat a les 15h en ple 'TN Migdia' i en una connexió amb el Palau de la Generalitat fallida. L'arribada del president del govern espanyol a la Plaça Sant Jaume i la rebuda del president català s'ha seguit amb moltes dificultats. El senyal en directe de TV3, s'ha quedat pràcticament a negre per la mala localització del seu càmera que s'ha vist col·lapsat de personal de seguretat i fotògrafs.

Imatge del 'TN Migdia' amb la càmera tapada pels periodistes al Palau de la Generalitat

Melero ha començat el seu 'Tot es mou' a les 16h, per emetre en directe la roda de premsa i els espectadors s'han abraonat a les xarxes: "Podríeu obrir un canal de tertúlia permanent sobre el procés", "O sigui, que ens deixeu sense "Com si fos ahir" només per retransmetre un paperot de "taula de diàleg" …. Molt malament". "Mare meva sempre estem igual, sacrificant el Com si fos ahir. Farts ja del Tot es Mou, ja està el 324 per les notícies, deixeu-nos respirar una mica, que perquè connectin amb Palau després de la serie no passa res, tarda perfecte pel Netflix".

El 'Tot es mou' esperant a Pedro Sánchez (TV3)

Per si no fos poc, a les 17.30h, encara no havia sortit ningú a parlar, és a dir, que la sèrie s'hagués pogut emetre sense cap problema. En qualsevol cas, molts espectadors s'han preguntat per què TV3 té un canal 24 hores d'informació que es diu 324, si després es carrega la seva programació habitual? Les audiències ens diran si la decisió va ser encertada o no.

ETIQUETES:

Deixa un comentari