Quintana i Griso tornen entre crítiques: "Un horror"

Susanna Griso a 'Espejo Público' (Antena 3)

Els espais matinals de les cadenes privades recuperen a les seves presentadores i la xarxa esclata pel que s'ha pogut veure i sentir

Aquest dilluns 6 de setembre, han tornat les 'reines' dels matins a les cadenes privades espanyoles. Ana Rosa Quintana i Susanna Griso, han aparegut a les pantalles a les 8:55h, la primera ho ha fet des d'un molí de vent i la segona amb un nou plató que no ha acabat de funcionar. Tot i la gran inversió que ha fet Antena 3 per renovar l'espai matinal amb pantalles d'última generació, la posada en escena ha punxat. Rètols difícils de llegir i unes infografies que no quadraven per enlloc. Un fet, que no ha passat desapercebut per alguns espectadors, que han definit el nou grafisme com a "antiquat", "horrorós" o "sembla dels anys 90".

Durant l'entrevista amb la Ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, 'Espejo Público', ha farcit les pantalles de gràfics amb l'evolució del preu de la llum. Però com es pot apreciar a la imatge publicada per l'usuari @casasola_89, els números no es corresponien. El 132,6 euros apareixen per sobre del 137,7 euros i l'eix de l'esquerra, els ha situat per sota de 120, per error. Griso haurà d'enviar a classes de reforç a l'equip de disseny gràfic. Els espectadors no s'ho podien creure: "Mare meva, no saben fer gràfiques".

Ana Rosa des d'un molí de vent

Ana Rosa Quintana també ha tornat a Tele 5 i ho ha fet des de ben amunt. La presentadora ha donat la benvinguda a la seva 18a temporada amb el mateix tema que Griso: el rècord del preu de la llum. I se n'ha anat a un molí de vent equipada amb casc.

Un casc que s'hauria d'haver posat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, després de la dura crítica d'Ana Rosa al seu primer editorial. "El president ha estado aislado en Lanzarote y salió de la trinchera para apuntarse los méritos de la tropa", ha dit Quintana. Una contundència que ha durat ben poc, al cap d'uns minuts, la de Tele 5 ha entrevistat a la Ministra de Defensa Margarita Robles, i tot han estat paraules d'elogi. "En primer lloc li vull donar l'enhorabona per l'actuació de les forces armades a l'Afganistán". Unes paraules que han estat rebudes amb estupor a les xarxes socials, com l'usuari Daniel Globo, que ha escrit: "Ni pluralidad, ni coherencia".

ETIQUETES:

Deixa un comentari