CONTUNDENT L'ex de María Teresa Campos expulsat de 'Secret Story' amenaça: "Si volen marxa la tindran"

Edmundo Arrocet (Tele 5)

Bigote Arrocet va haver de revelar el seu secret i Miguel Frigenti i Cristina Porta van protagonitzar un dur enfrontament amb la resta de concursants

Per David Montufo

La segona gala de 'Secret Story', el nou reality de Tele 5, presentat per Jorge Javier Vázquez va expulsar a Edmundo Arrocet amb un descomunal 75,6% dels vots. L'ex de la Campos va haver de revelar el seu secret i va respondre a les acusacions sobre la polèmica ruptura amb María Teresa Campos. La nit també va estar marcada per una guerra d'alt voltatge entre Miguel Frigenti i Cristina Porta en contra de la resta de la casa.

Frigenti, a Sandra Pica: "Vas ensenyant a tots els col·laboradors vídeos del teu ex"

El col·laborador de 'Sálvame', Miguel Frigenti i Cristina Porta van ser els protagonistes de la nit, primer enfrontant-se a Lucía Pariente, mare d'Alba Carrillo, i després contra Sandra Pica. Tot va començar amb un vídeo on Lucía Pariente intentava recolzar i obrir els ulls als 'Gemeliers' respecte a Miguel Frigenti, cosa que el noi no es va prendre gens bé i va atacar durament a la mare de l'Alba Carrillo. Dani, dels 'Gemeliers' va ser contundent: "Estem en un joc, però abans de res hi ha el cor. Miguel no ho està fent bé. Jo estic ja passat de voltes, si no he plorat per amics de fora, no ploraré aquí dins". Davant aquesta situació, Lucía va explotar: "Estic fins als nassos que aquesta bestiola es fiqui a casa meva".

Un dels altres moments tensos de la nit, el van protagonitzar Sandra Pica i Frigenti. La catalana creia que el comportament de Frigenti era per no ser expulsat de la casa de Guadalix: "Ets un covard i una mala persona, perquè l'únic que fas és victimitzar-te". El periodista va perdre els papers i va treure un tema molt sensible per Sandra Pica i la seva família: "Vas ensenyant a tots els col·laboradors vídeos del teu ex". Una bomba que va fer explotar a Pica: "Amb mi no t'equivoquis, d'això estic fins al sant monyo ja. Que pari ja, que està anant per un terreny que no em dóna la gana".

Antonio Canales hauria entrat sense parella

Pel que sembla, els secrets dels concursants no estarien només a la mecànica del concurs. Segons va confirmar José Mora, amic de Canales, durant la gala, el torero hauria entrat solter al concurs. "He parlat amb la seva exparella i m'ha assegurat que no estan junts des de fa dues setmanes", va reconèixer el seu amic. En aquest moment, Jorge Javier es va quedar sorprès per la bomba informativa, fet que va comportar que l'amic de Canales va haver d'aclarir que ells dos havien arribat a un acord, pel qual si en algun moment es complicava la situació, ho faria públic: "Estic tranquil perquè he fet el que havia de fer".

Aquest ocultament d'informació s'hauria fet per evitar que es malinterpretin les accions o paraules del concursant, i això afectés a la seva exparella: "Ell l'únic que vol és fer-li el menys mal possible". Terelu Campos, amiga de la parella del torero, ha deixat clar que l'ex estava molt molesta amb ell perquè Canales no li havia dit que hauria de conviure al concurs amb Cynthia. Però si això no era poc, Terelu va afegir més motius que haurien trencat la relació: "Ssembla que ell parlava amb moltes altres noies, i quan ella el va enganxar, li va dir que era només per a distreure's".

Bigote Arrocet: "Si volen marxa, la tindran"

Bigote Arrocet va posar punt final al seu pas per la primera edició de 'Secret Story'. L'humorista es va convertir en el segon expulsat del reality amb el 75,6% dels vots de l'audiència. La decisió del públic va comportar que el còmic hagués de treure a la llum el seu secret: 'Sóc germà del meu pare'. Bigote va explicar que, burocràticament, així consta en el registre civil d'Argentina, país en el qual va néixer el 1949, per un error en l'emissió del certificat de naixement. L'humorista va aclarir que en el seu moment ho va intentar canviar, però no va ser mai possible i d'aquesta manera segueix constant encara avui.

Edmundo va aparèixer a plató, sense Terelu Campos, que va marxar del plató per sorpresa i a cuita-corrents per no coincidir amb l'ex de la seva mare. Tot apunta que el programa s'ha volgut reservar el retrobament pel debat de diumenge, presentat per Jordi González. Jorge Javier va posar-lo al dia de totes les informacions que havien sortit a la llum durant la seva absència, i Bigote ho va negar tot. "Ella diu que cridaves molt" va dir el presentador. Arrocet va avisar a les filles de la Campos: "Si volen marxa, la tindran". A més va dirigir-se a elles: "Estan sent massa dures amb mi. En els 6 anys que vaig estar amb Teresita, van venir a veure-la com a màxim 11 vegades", deixant entreveure així, la poca relació que hi ha entre mare i filles.

Nominacions

Cristina Porta va ser escollida per l'audiència per obtenir la immunitat i, per tant, es va alliberar d'una assegurada nominació per part dels seus companys. Miguel Frigenti va ser el que es va endur més vots, amb 33 punts en contra. Luca Onestini, amb un fort disgust, va ser el segon nominat de la nit i Sandra Pica també va pujar com a tercera nominada. La catalana va ser escollida gràcies a una jugada de Cristina Porta, que la va triar per considerar-la fàcil d'expulsar i evitar així la sortida de Frigenti i Luca, dos dels seus millors aliats a la casa.

ETIQUETES:

Deixa un comentari