You are currently viewing Les 5 sèries més prometedores de la setmana

Les 5 sèries més prometedores de la setmana

Per Toni de la Torre

Busques sèrie nova? Aquestes són les estrenes més destacades previstes per aquesta setmana:

Star Wars: Visions

De què va? És una antologia d'anime ambientada en l'univers d'Star Wars, creuant dos mons que tenen molt en comú. Al capdavall, una de les inspiracions de George Lucas van ser els samurais i el cinema d'Akira Kurosawa. Cada episodi està fet per un estudi d'animació japonesa diferent i cada història encaixa en un lloc diferent de la cronologia Star Wars, connectant amb pel·lícules com la recent The Rise of Skywalker.
Gènere: 
Animació

On? Disney+
Quan? Dimecres 22 de setembre 

Brooklyn Nine-Nine

De què va? S'estrena l'última temporada d'aquesta comèdia coral ambientada en una comissaria de la policia de Nova York i que té com a protagonista principal a l'actor Andy Samberg. El tema central de l'últim tram de la sèrie és la conciliació de les vides personals del personatges amb la seva feina a la policia, un dilema que portarà als guionistes a prendre decisions per als personatges que serveixin com a conclusió.
Gènere: Comèdia
On? Comedy Central
Quan? Dijous 23 de setembre

Foundation

De què va? Adaptació del treball d'Isaac Asimov encapçalada per Jared Harris (Chernobyl, Mad Men). L'actor interpreta un matemàtic que és capaç de preveure el final de l'Imperi Galàctic, i assegura que ha trobat una manera perquè les conseqüències no siguin tan greus per al futur. És un projecte molt ambiciós que Apple vol convertir en la pedra angular del seu servei d'streaming, encara en creixement.
Gènere: Ciència-ficció
On? 
Apple TV+
Quan? Divendres 24 de setembre

Midnight Mass

De què va? És la nova sèrie de Mike Flanagan (The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor). Comença amb un jove capellà que arriba a una comunitat petita, aïllada del món, on desplega el seu carisma. A partir d'aquí els habitants comencen a experimentar fenòmens estranys i un fervor religiós s'apodera d'ells, fent que surtin a la superfície odis entre veïns que abans estaven soterrats.
Gènere: Terror
On? Netflix
Quan? Divendres 24 de setembre

Goliath

De què va? S'estrena la quarta temporada de la sèrie  protagonitzada per Billy Bob Thornthon, que interpreta a l'advocat Bill McBride. Serà l'última temporada de la sèrie i els guionistes han buscat un enemic gegantí, un autèntic goliat: les indústries farmacèutiques, abordant els problemes d'addicció als opioides, una autèntica crisi als Estats Units. Un dels seus enemics estarà interpretat per Bruce Dern (Nebraska).
Gènere: Drama
On? Amazon
Quan? Divendres 24 de setembre

Deixa un comentari