REVELACIÓ La confessió d'Àngel Llàcer que deixa sense paraules a Xavier Sardà

Àngel Llàcer a 'Obrim Fil' (La 1)

L'ex professor d'OT', revela que va tenir un afer amb un amic el dia de la seva boda en un lavabo

El periodista Xavier Sardà ha tornat a La 1 en català. Ha estat en una nova temporada del seu programa de debat 'Obrim fil', amb una tertúlia sobre els pros i els contres de casar-se. A les cadires, la model Judit Mascó, els periodistes Adam Martín, María Gómez i Xavier Pérez Esquerdo i dos convidats molts especials: Àngel Llàcer i Manu Guix.

Mascó va obrir el debat reconeixent que es va casar fa 28 anys "perquè tocava", tot i que segueix feliç al costat del seu marit. La model va explicar com va ser el tràngol per evitar als paparazzis de la seva boda: "Un amic dels meus pares, aficionat a la fotografia, va fer les fotos i després vam pactar amb la revista 'Hola', que ens va pagar molts diners i vam donar els diners a 3 entitats socials". Una festa glamourosa, íntima i solidària.

Però la nit, com sol ser habitual en els programes de Sardà, va deixar uns quants moments virals. Per exemple, quan el col·laborador Pérez Esquerdo, va explicar la seva surrealista història d'amor. "Vaig quedar al Cafè Zurich per deixar a la meva actual dona i al darrer moment li vaig demanar de casar-se amb mi i mira, fins avui". Esquerdo també va explicar que forma part d'un grup semblant als "alcohòlics anònims" en que es reuneixen els matrimonis que tenen problemes per mirar de resoldre'ls en comú. Però el momentàs va arribar quan el col·laborador va cantar la cançó que li demanen els seus amics quan es casen: "Amor particular" del Lluís Llach.

Un dels altres protagonistes de la nit, va ser Àngel Llàcer, actualment amb nòvio des de fa 6 anys. El cantant i artista, va explicar que enlloc de casar-se, celebra "La festa de l'amor". "Cada any ens disfressem d'alguna temàtica, la darrera jo anava de sevillana i ell de cordobès.. i cantem, ballem amb els amics".

Però el titular de la nit no va ser gaire amorós. Llàcer va advertir: "Ara us explicaré una cosa forta". "Vaig anar a un casament fa uns anys d'un noi i una noia que es casaven i vaig mantenir relacions sexuals amb el noi al lavabo", va dir entre la sorpresa dels seus companys. "Els seus amics el buscàven i jo pensava: Collons com el trobin!", va dir Llàcer, i Sardà, en to irònic li va respondre: "Ara penso en totes les parelles que han convidat a l'Àngel al seu casament". "Doncs van tenir fills i tot", va replicar Llàcer. Aquest va ser el moment.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Carme

    Ke fort ???

Deixa un comentari