L'espai de Marc Ribas acabarà per Nadal a Barcelona i consolida el seu lideratge
Cada dimecres a les 22.45h, a TV3, 'Joc de Cartes' emet la seva 5a temporada amb algunes novetats. Són 13 programes on a més de les categories habituals, s'ha incorporat la valoració del vi. Tots els restaurants serveixen vins de DO catalanes als àpats i els comensals n'han de valorar la qualitat, la temperatura, l'emmagatzematge i el maridatge.
A #JocDeCartesTV3 no es critica, no… ? pic.twitter.com/DjApMzuvZC
— Joc de cartes TV3 (@JocdeCartesTV3) December 8, 2021
Els programes d'aquesta temporada
La millor cuina creativa a Girona
La millor recepta amb pollastre de pota blava
El millor restaurant de cuina sostenible a Barcelona
Els millors fogons de la Garrotxa
La millor recepta amb ostró a l'Ampolla
El millor esmorzar de forquilla al Vallès
La millor xef de l'àrea metropolitana
El millor restaurant entre castells del riu Gaià
El millor restaurant en un mercat de Barcelona
Quan algú et diu que no li agrada el Nadal #JocDeCartesTV3 pic.twitter.com/LfLzScCUru
— Joc de cartes TV3 (@JocdeCartesTV3) December 8, 2021
El millor restaurant amb història al Montserratí (15 de desembre)
Recórrer el peu de Montserrat és un autèntic viatge per la història viva de Catalunya. Però menjar als restaurants que hi ha, també. La primera parada serà a Collbató, on fa gairebé 20 anys que hi van obrir Can Llates. Núria Canals, sommelier i cap de sala, col·labora amb els seus pares per tirar endavant aquest negoci que ella considera casa seva. Després, passarem per Castellví de Rosanes per visitar el Mas Sunyol, una antiga casa pairal del segle XVI reconvertida en restaurant fa 30 anys per la família de l'actual cap de sala, Albert Almirall.
El que també està a punt de fer 30 anys és el Racó de Sant Esteve. Però la propietària, la Nadia Mestres, vol transportar els clients de Sant Esteve Sesrovires encara més enrere en el temps, amb una decoració inspirada en el cinema dels 80. I acabarem a Esparreguera, on tres germans capitanegen un local amb més de tres dècades d'història, amb l'energia irrefrenable del Jose Miguel García al capdavant de la cuina.