You are currently viewing <span>MÉS PARTICIPACIÓ</span> La ruta de la 5a temporada de 'Joc de Cartes'
Marc Ribas a 'Joc de Cartes'

MÉS PARTICIPACIÓ La ruta de la 5a temporada de 'Joc de Cartes'

El programa de Marc Ribas estrena un joc que permetrà als espectadors guanyar un sopar per a dues persones

Cada dimecres a les 22.45h, a TV3, torna 'Joc de Cartes' amb la seva 5a temporada i amb algunes novetats. Seran 13 programes on a més de les categories habituals, s'afegirà la valoració del vi. Tots els restaurants serviran vins de DO catalanes als àpats i els comensals n'hauran de valorar la qualitat, la temperatura, l'emmagatzematge i el maridatge.

Noves comarques i el vot dels espectadors

Marc Ribas buscarà els millors fogons de la Garrotxa, farà una estada a Girona per descobrir-ne la millor cuina creativa, tastarà el millor esmorzar de forquilla del Vallès, o passejarà pel Montserratí per trobar-hi el millor restaurant amb història. Ribas també farà una ruta panoràmica per conèixer el millor establiment entre castells del riu Gaià o gaudir dels paratges rurals i les viles medievals a la recerca de la millor cuina de l'Empordà. L'ostró de l'Ampolla i el pollastre de pota blava són els dos productes locals amb capítols temàtics propis molt competits entre els restauradors. La millor xef de l'àrea metropolitana de Barcelona, capítol estrictament protagonitzat per dones cuineres, vol prestigiar el paper femení a les cuines professionals. Així mateix, els homes seran protagonistes exclusius en la recerca del millor xef jove de Lleida. Barcelona, serà protagonista de tres entregues especials del format: s'hi buscarà el millor restaurant en un mercat de la capital catalana, la millor gastronomia entre pans i el millor establiment de cuina sostenible de la ciutat.

I des de dimecres 20 d'octubre, els espectadors podran votar des de casa el seu restaurant preferit i endur-se un sopar al restaurant que més ela agradi que hagi participat al programa.

Els millors fogons de la Garrotxa (27 d'octubre)

El primer restaurant en encendre'ls serà La Carpa a Les Planes d'Hostoles, on coneixerem la més novell de les restauradores del capítol, la Nina Portillo, i la cuina casolana de la seva "mama". El següent restaurador en obrir foc culinari serà el competitiu David Arroyo, del restaurant Can Llonga a Els Hostalets d'en Bas. A Olot els fogons que competiran seran els del restaurant familiar del Marc Demonjó, Les Pedretes; i el darrer amfitrió en posar a prova al seu xup xup serà l'empresari Josep Güell del restaurant Can Cintet a Besalú.

Deixa un comentari