Els secrets del nou reality de Tele 5, 'Secret Story'

Els presentadors de 'Secret Story' (Tele 5)

El nou concurs farà conviure a 16 famosos que amaguen un afer que no voldrien haver de fer públic

Tele 5 estrena aquest dijous 9 de setembre, a les 22h, un nou reality. Es tracta de 'Secret Story', un format que substitueix al format per excel·lència, 'Gran hermano', després de la polèmica arran d'una suposada agressió sexual. L'anomenat 'cas Carlota' encara està a l'espera de judici i Tele 5 esperarà a que es resolgui per evitar una fuga d'anunciants. Els seus presentadors seran els mateixos que 'Supervivientes', Jordi González, Lara Álvarez, Jorge Javier Vázquez i Carlos Sobera.

16 famosos amb molts secrets ocults

Luisa Pariente, José Antonio Canales Rivera, Lucca Onestini, Edmundo Arrocet, Luis Rollán, Sofía Cristo i Julen de la Guerra són els priemers 7 concursants que ja han estat confirmats. La resta fins a 16, es donaran a conèixer a la gala inaugural del nou reality, on es detallarà la mecànica especial que vertebrarà una edició que posa 100.000 euros en joc.
Un polsador serà un dels elements clau de la mecànica, que es desenvoluparà durant una convivència amb proves setmanals, nominacions i expulsions. L'audiència tindrà l'última paraula per escollir al guanyador, si bé els secrets jugaran un paper crucial en la resolució del concurs. El dia a dia dels concursants i estratègies tindran tres gales setmanals i dos senyals de 24h a MitelePlus.
Tot i que els participants seran famosos, encara no es coneix tot sobre ells, hi ha detalls importants que no sols són desconeguts, sinó fins i tot sorprenents per inesperats. El joc entorn dels seus secrets -que hauran de mantenir en lloc segur mentre tracten de revelar els de la resta- vertebrarà la convivència que duran a terme els protagonistes en una casa plena de misteris.

L'audiència i els secrets, crucials en el desenllaç

Els espectadors de 'Secret Story. La casa de los secretos' serà decisiva tant per a resoldre els processos d'expulsió dels participants com per triar al guanyador. A més, al llarg de l'edició podran anar prenent decisions vinculants a través de consultes durant les gales en directe.

El polsador, un dels elements indispensables en la mecànica

Situat a l'interior de la casa, el polsador serà un element clau en el funcionament del reality: haurà de ser accionat quan un dels famosos cregui conèixer el secret que guarda un dels seus companys, comunicant d'aquesta manera a l'organització la seva intenció de revelar-ho. Això sí, hauran de ser més ràpids que els altres a fer-ho per a tenir èxit en el seu objectiu.

Concursants confirmats de 'Secret Story'

Els 7 famosos confirmats

LUCÍA PARIENTE. Amb formació militar, és reservista de l'Exèrcit de l'Aire. És mare de la model i col·laboradora de televisió Alba Carrillo. Juntes han participat a 'Supervivientes 2017' i, recentment, a 'La última cena'.
JOSÉ ANTONIO CANALES RIVERA. Torero i empresari, és nebot de Francisco Rivera 'Paquirri' i cosí de Francisco, Cayetano i Kiko Rivera. A televisió, ha intervingut a 'Sálvame' i 'Deluxe', entre altres programes.
LUCCA ONESTINI. Model, influencer i estudiant d'Odontologia, va ser Míster Itàlia en 2013. És germà de Gianmarco Onestini, guanyador finalista de 'Supervivientes 2021'. També va ser-ne el seu defensor a plató. A Itàlia, ha participat a 'Temptation island', 'Mujeres y hombres y viceversa' i 'GH VIP'.
EDMUNDO ARROCET. Actor, humorista i imitador. Nascut a l'Argentina, va saltar a la fama a Espanya arran de les seves mítiques intervencions a 'Un, dos, tres… responga otra vez'. Ha participat a 'Supervivientes 2017', on va compartir aventura amb Lucía Pariente i va ser parella fins fa poc de la periodista María Teresa Campos.
LUIS ROLLÁN. Col·laborador especialitzat en crònica social. Ha format part, entre altres formats, de 'El programa de Ana Rosa', 'Sálvame', 'Qué tiempo tan feliz!' i 'Viva la vida', on intervé actualment.
SOFÍA CRISTO. Filla del domador Ángel Cristo i de l'actriu Bárbara Rey, és DJ, productora musical i col·laboradora habitual en programes i realities com 'Supervivientes 2007'.
JULEN DE LA GUERRA. Exparticipant de 'Mujeres y hombres y viceversa', on es va estrenar com a pretendent i va acabar ocupant un dels trons del programa. Recentment ha format part de 'Solos', el reality de Mitele PLUS.

Els secrets

De moment, la cadena ja ha donat a conèixer tres pistes sobre els secrets que guarden els seus participants i que hauran de lluitar per no haver de desvetllar de qui es tracta.

  • Una relació amb un professional de la televisió: "Sóc amant d'un presentador".
  • Una herència d'"un marquesat".
  • "Una relació amb un jugador del Reial Madrid"

On i quan es podrà veure?

Les gales principals seran els dijous, a Tele 5, amb Jorge Javier Vázquez. El diumenge serà el torn del debat a "La noche de los secretos" amb Jordi González. Els dimarts, "Cuenta atrás" amb Carlos Sobera, començarà a les 21.45 a Cuatro i a les 23h, passarà a Tele 5. Lara Álvarez, repassarà el resum dels millors moments, dilluns i dimecres a "Última hora", de 22 a 22.45h a Tele 5.

ETIQUETES:

Deixa un comentari