Batussa pel nou contrincant de Pilar Rahola al 'FAQS'

Roger Montañola

Roger Montañola debuta al programa en un cara a cara amb la periodista

Onze de Setembre i segon programa de la temporada de "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, que s'emetrà a les 22.50h, més tard que de costum, a causa de l'Acte Institucional de la Diada. El dia que farà vint anys dels atemptats de l'11S, el 'FAQS', recordarà els fets amb el psiquiatre Luis Rojas Marcos, que el 2001 era director del sistema d'hospitals públics de Nova York. També es conversarà amb dues periodistes de la casa que es van convertir en enviades especials d'imprevist. La coneguda Núria Bacardit i la realitzadora Patrícia Artigas, estaven de vacances a la ciutat dels gratacels en el moment de la tragèdia.

Un dels temes de la setmana ha estat la renúncia del bisbe de Solsona, i el programa entrevistarà Lluís Grifell, degà del Capítol Catedral de Solsona. Els últims 6 anys ha treballat al costat del bisbe Xavier Novell. També se'n parlarà amb els mossens Fermí Manteca i Eduard Ribera, tots dos membres de la diòcesi de Solsona.

A plató hi haurà els periodistes Roger Palà, Manel Manchón i Anna Gómez.

Nou contrincant per a Rahola

Una de les novetats de la temporada són els rivals que cada setmana té al davant Pilar Rahola. Si al primer programa va ser el politòleg Nacho Corredor, qui es va haver d'enfrontar a la periodista, aquest dissabte serà Roger Montañola, que debuta al programa. Amb 35 anys i exdiputat de CiU i membre de la desapareguda Unió Democràtica, col·labora al 'Tot es mou' de Melero. Muntañola, ara apartat de la política, sempre surt a les travesses per liderar l'espai de centre-dreta i és amic del marit d'Inés Arrimadas, Xavier Cima que va ser diputat de CiU i regidor a Ripoll de Convergència. El cara a cara suposa "un repte" per a Montañola que ja ha confirmat la seva participació a les xarxes socials. Fa poques hores, era a 'El Cascabel' de 13 TV i va carregar amb duresa contra el cartell de la Diada d'aquest any.

Un dels primers en celebrar el nou fitxatge ha estat el crític de televisió de La Vanguardia, Víctor Amela: "Per fi aquest programa anirà una mica en serio", ha dit el periodista a Twitter. Una afirmació que ha provocat la ira de Rahola: "De cap manera. Només anirà seriosament quan et donin una cadira. És l'única manera que no sigui un programet." Amela ha volgut tornar a replicar amb un contundent dard contra TV3 i la periodista: "No cal. Amb un 50% de veus autonomistes, arreglat". Amela participa al 'Planta Baixa' d'Ustrell cada dilluns, a l''Obrim Fil' de Xavier Sardà i acaba de fitxar per 'El Objetivo' d'Ana Pastor a La Sexta. Rahola ja només surt dos dies a TV3 i alguna tarda al programa de Risto Mejide a Cuatro.

Montañola, habitual de TV3, va participar aquesta setmana en una tertúlia sobre la Diada al 'Tot es mou' de Melero i no es va estalviar crítiques.

ETIQUETES:

Deixa un comentari