Antonio David Flores guanya judici contra 'Sálvame' i condemna al programa

Antonio David Flores

La jutgessa condemna a 'La Fábrica de la Tele' a pagar 82.000 € a l'extertulià per haver-lo acomiadat de manera improcedent

El dilluns 22 de març, Carlota Corredera va anunciar que 'Sálvame', prescindia d'Antonio David Flores com a col·laborador del programa de Tele 5, a causa de les revelacions de la docusèrie de Rocío Carrasco. Flores, va denunciar a la productora del programa per acomiadament improcedentment, i és que el col·laborador encara tenia mesos de contracte.

La preparació de la docusèrie, va durar mesos i tot i que els directius del programa ja coneixien el relat de Rocío Carrasco, Tele 5 va mantenir a Antonio David com a col·laborador dels seus programes. No va ser fins a l'endemà de l'estrena, quan la cadena, davant del rebombori que es va generar, i amb el precedent de la retirada d'anunciants de 'Gran Hermano', a causa d'una suposada agressió sexual, va anunciar que no tornaria a comptar amb Antonio David.

L'exmarit de Carrasco va decidir denunciar a la productora de 'Sálvame' i de la docusèrie 'La fábrica de la tele' i ara la justícia ha donat la raó i ha declarat nul el seu acomiadament.

La sentència

Segons ha avançat el diari 'El Mundo, la sentència amb data del 20 de setembre, resol el següent: "L'acomiadament del treballador és nul per vulneració del seu dret fonamental a l'honor i es condemna a la productora a l'abonament dels sous deixats de percebre fins a la data en el que el contracte temporal hauria finalitzat. Un total de 32.361 € als que s'ha de sumar la indemnització addicional pels danys causats amb la vulneració del dret a l'honor en la quantia de 50.000 €". Així doncs, la sentència estableix que 'La Fábrica de la tele', haurà de pagar un total de 82.361 € a Antonio David Flores.

En el text, la magistrada assegura que "li sembla un risc assenyalar a Antonio David amb la paraula maltractador perquè no hi ha sentència", i cita als presentadors Carlota Corredera i Jorge Javier Vázquez, als col·laboradors Alonso Caparrós, Kiko Hernández i Gema López; però també a la ministra Irene Montero i a la socialista Adriana Lastra pels seus tuits en referència al cas.

El text també posa en evidència que el programa tenia "una voluntat deliberadament buscada que l'actor no conegués el seu acomiadament fins al moment de l'emissió del programa". Un fet que "permet corroborar que volien treure rèdit empresarial al seu acomiadament i van reservar-se l'exclusiva d'aquesta informació", indica la jutgessa.

ETIQUETES:

Deixa un comentari