TERRATRÈMOL FAMILIAR Ana Rosa revela què volia fer Isabel Pantoja amb el seu fill, Kiko Rivera

Ana Rosa Quintana i Doña Ana (Tele 5)

La presentadora dels matins a Tele 5, explica com va ser la trobada a Cantora, després de la mort de la seva mare, doña Ana

Tele 5 ha trobat el nou ganxo per reflotar la seva audiència: La mort de la mare d'Isabel Pantoja als 90 ays d'edat i que ha sacsejat el clan familiar. Després de moltes especulacions sobre què faria Kiko Rivera, enfrontat des de fa mesos amb la seva mare per una disputa amb l'herència, el dj va decidir anar a Cantora. Va ser aquest dimecres a la matinada, acompanyat de la seva germana, Isa Pantoja i la seva cosina Anabel.

Tots tres ja estaven a l'illa canària de la Graciosa, on es preparaven per celebrar la boda d'Anabel i Omar Sánchez d'aquest divendres. Kiko Rivera, va poder ser captat per les càmeres amb llàgrimes en els ulls, abans d'entrar a la finca de Cantora per a retrobar-se amb la seva mare. L'enfrontament familiar ha estat tal, que Kiko no ha pogut acomiadar-se de la seva àvia, a qui no ha pogut veure els darrers mesos. Ni la seva mare ni el seu tiet Agustín no el volien veure ni en pintura per Cantora. Rivera va sortir a les 4 de la matinada, després d'haver pogut accedir a la finca i haver mantingut una conversa amb la seva mare.

Ana Rosa Quintana explica els detalls de la trobada

Aquest dijous, 'El programa d'Ana Rosa' ha revelat els detalls del retrobament tan esperat. Ha estat la mateixa Quintana, la que ha explicat com es va produir el cara a cara de la mare i el fill dins de la casa. "Van estar sols, sense els germans, ni la cosina ni Agustín", ha assegurat la de Tele 5. Quintana és la reina dels matins a Catalunya (aquest dimecres va fer un descomunal 22,2% i Lídia Heredia a TV3 un 11,6%). La de Tele 5 sap els temes que funcionen i no perd cap ocasió d'explotar-los. Mentre Heredia parla del trànsit, Ana Rosa parla de Pantoja.

"Han quedat per veure's per a parlar de l'herència i de tots els fronts que mantenen oberts", ha explicat Quintana. Tot i així, la de Tele 5 ha deixat amb la boca oberta al seus seguidors, amb el que volien fer Pantoja i el seu germà Agustín: no volien informar a Kiko Rivera que la seva àvia havia mort. Ana Rosa ha explicat que finalment van desistir i van informar que doña Ana havia mort amb un dia de retard. Així, pretenien que Kiko no tingués temps de desplaçar-se des de les Canàries. Un moviment que finalment no ha tingut èxit i Rivera va fer mans i mànigues per poder arribar a Cantora.

ETIQUETES:

Deixa un comentari