8TV estrena '8maníacs' amb una entrevista a l'exparella de Mainat, Angela Dobrowolski

Angela Dobrowolski (8tv)

Miquel Valls, reporter d'Ana Rosa Quintana, presentarà l'espai que s'emetrà cada diumenge a les 15:30h

"Els diumenges ja no tornaran a ser avorrits". Amb aquesta advertència anuncia la nova 8TV el seu nou programa. Es tracta de '8maníacs', un espai d'entreteniment per a les tardes del diumenge de 15.30 a 18.30h. El seu presentador, és Miquel Valls, reporter de 'El Programa de Ana Rosa', i que també havia treballat a TV3 i la televisió local Tevecat. El nou magazín, s'estrenarà el 26 de setembre i ocuparà tres hores en competència directa amb una altra cara coneguda, Núria Roca, que també estrena 'La Roca', al mateix horari de la tarda de diumenge.

La nova etapa de la cadena privada ha començat amb unes dades molt modestes: una mitjana del 0,4% al setembre. El nou espai vol mirar de rellançar la seva oferta amb més entreteniment. Al primer programa una convidada que de ben segur deixarà anar uns quants titulars, l'exparella de Josep Maria Mainat, Angela Dobrowolski, que va ser acusada de drogar i intentar assassinar al productor de televisió. "Ho explicarà absolutament tot", alerta Valls a l'avanç on es pot veure a Dobrowolski parlant sense filtres: "El meu marit és la persona més diabòlica que conec".

Nova col·laboradora

Angela Dobrovolski gravarà amb càmera oculta el seu repte setmanal, l'ex de Mainat, a banda de ser una de les primeres entrevistades, també s'estrena com a col·laboradora de '8Maníacs amb una secció de càmera oculta. Emmanillada pel carrer, comprant al mercat, disfressada d'agent o de ninja, l'exdona de Josep Maria Mainat buscarà la reacció dels vianants davant la seva presència, les seves perruques i les seves accions.

Miquel Valls

Laura Fa, Lorena Vázquez o Mayka Navarro entre les cares conegudes

Connexions en directe a peu de carrer, aprendre a menjar, actuacions musicals, les últimes tendències, l'actualitat més impactant, la denúncia social, aprendre a estar en forma, entrevistes a cantants, polítics, actors i personatges coneguts. Vídeos virals, zàping, Tick-Tock, entrevistes i cançons personalitzades als personatges més coneguts i un talent musical amb les periodistes Laura Fa, Lorena Vázquez, Rebeca Rodríguez, Carla Lladó i el cantant Carlos Right, entre altres. I què va ser de…? El programa comptarà amb un espai per a recordar aquelles persones que han estat molt importants del panorama espanyol. La intèrpret Mª Jesús i el seu acordió serà la primera convidada del programa. '8Maníacs' comptarà l'actualitat amb les imatges més impactants de la setmana i de denúncia social dels ciutadans amb les periodistes Mayka Navarro (La Vanguardia), Neus Sala, el portaveu del sindicat dels Mossos d'Esquadra Toni Castejón, Sonia Cervantes (psicòloga Germà Major) o Santiago Barambio (doctor). El programa també tindrà un moment per a reflexionar sobre la salut, bellesa, benestar i les últimes tendències de moda amb l'estilista Eric Puchbak, la infermera Olga García Bernal, l'entrenador personal Adrián Zamora i prestigiosos experts en nutrició, psicologia i coaches per a treure el nostre millor costat personal.

Dos concursos

L'espai reptarà als catalans amb dos nous concursos: buscarà el millor restaurant de Catalunya i els millors talents al carrer. Valls estarà acompanyat per més de 15 col·laboradors en cada programa i diversos reporters.
'8Maníacs' lluitarà per fer-se un buit en les tardes del cap de setmana. 8TV. Miquel Valls seguirà vinculat a la productora d'Ana Rosa Quintana i compaginarà '8Maníacs' amb "El programa d'Ana Rosa" i "Ya es mediodía", a més de debutar al programa de Cuatro, 'En el Punto de mira'.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Anna Ingles Bardi

    Ja veurem. Pero no us puc perdonar la eliminacio del film els dies entre setmana. Els films emesos el 70% estaben be i alguns molt be pels cinefils. Vaig descibrir alguns britanics alemanys i nordics memorables.
    Vosaltres podeu emetre els programes nous mati i tarda pero si us plau a les 22 hores emeteu una pelicul.la seguint la mateixa linia. US HO AGRAIRIEM MOLT CINEMA !!!

Deixa un comentari