Kiko Matamoros torna a 'Sálvame' i ataca a Laura Fa: "Ets una pilota"

Laura Fa a 'Sálvame' (Tele 5)

El col·laborador amenaça amb deixar el programa pel seu paper amb la docusèrie sobre Rocío Carrasco

Rebombori a Tele 5. Aquest dilluns, Lydia Lozano, Anabel Pantoja i Kiko Matamoros han tornat a 'Sálvame' després de les seves vacances. El darrer en entrar ha estat Matamoros, que ha aparegut visiblement enfadat amb el programa per la recent aparició de la seva exparella Makoke, al programa 'La última cena' de dijous passat.

Matamoros no ha dubtat en atacar a la direcció per la manera com va acomiadar al ballarí Antonio Canales. "Em va semblar la forma més lletja d'humiliar a un professional", ha dit Matamoros. "No m'he sentit orgullós de treballar en aquest programa veient com s'han fet les coses. I ho sento molt, sé que són decisions que a vegades es prenen en nom de l'espectacle i suposo que sense la voluntat de fer mal a la gent, però crec que un professional, bo o dolent o regular es mereix un altre tracte", ha afegit el col·laborador.

Matamoros també ha volgut matisar a Canales: "No estic d'acord amb l'anàlisi que fa i quan parla de la crisi del programa. Jo crec que és innegable que els números no són els millors però jo no situo l'origen on el situa ell". L'ex de Makoke ha volgut situar la baixada d'audiència a com 'Sálvame' ha enfocat l'anàlisi del documental de Rocío Carrasco. "El problema no és Rocío Carrasco ni el que ha explicat, sinó com s'ha tractat el tema en aquest plató", ha afegit Matamoros que ha reconegut no haver tingut "pilotes" per dir la seva opinió sobre la docusèrie.

Amenaça en abandonar el programa

Kiko Matamoros ha confessat que s'està plantejant-se deixar el programa. "És una possibilitat que me'n vagi, però també em poden fer fora", ha advertit. Malgrat això, ha volgut deixar clar que "no vull que em facin fora, m'agrada la tele i 'Sálvame'.

Atac frontal a Laura Fa

"El veig amb una actitud de nen mimat. Em sorprèn que enlloc de remar a favor posi pals a les rodes i discrepo totalment. Aquí hem pogut opinar lliurement", ha dit la periodista catalana a Matamoros. Antonio Montero també s'ha abraonat sobre la catalana pel seu article en que criticava el paper de Lydia Lozano a la docusèrie. "Tu decideixes que atempta contra els drets humans i li dius a Lydia Lozano que d'això no en pot parlar. S'ha de tenir la cara dura per dir-li això a una companya". "Jo dic el que em dona la gana perquè és un programa on tothom ha dit el que ha volgut lliurement", ha respost amb contundència Fa.

Matamoros ha anat més enllà i ha acusat a la periodista catalana de ser una de les responsables de la pèrdua d'audiència del programa. "La que ha posat pals a les rodes a 'Sálvame' has estat tu perquè has estat una pilota i si dic el que penso potser entrem en un debat polític". Fa, acostumada als atacs per la seva procedència, se n'ha afartat: "Em fas molta mandra, sempre vas al mateix. Jo no sóc pilota de ningú. A mi no em faltis el respecte".

ETIQUETES:

Deixa un comentari