ENTREVISTAT PER TERELU Jorge Javier Vázquez: "Amb la mort de Mila Ximénez vaig estar a punt de deixar-ho tot"

Jorge Javier Vázquez (Lecturas)

El presentador de Tele 5 ha estat entrevistat per Terelu Campos a la revista 'Lecturas' en que revela com el va afectar la pèrdua de la col·laboradora

El presentador estrella de Tele 5, Jorge Javier Vázquez ha fet una parada en les seves vacances i ha concedit una entrevista per a la revista Lecturas amb Terelu Campos. Un descans que s'acabarà ben aviat amb l'inici del nou reality de la cadena 'Secret Story', que presentarà el de Badalona al costat de Carlos Sobera i Jordi González.

A la conversa, Jorge Javier revela que amb Mila Ximénez, se sentia "molt identificat en la manera de viure les seves pors, les seves inseguretats. Em sentia molt comprès per ella". El presentador explica com va ser l'adéu que va viure amb la seva companya: "Mila em va fer un gran favor deixant-me acomiadar d'ella. Vaig sortir de l'habitació amb una 'chute' de vida". Aquest comiat abans de la seva mort, li han deixat un intens record de la col·laboradora: "És com si tingués una foto fixa de Mila al cervell. No se me'n va del cap". Jorge Javier Vázquez reconeix que la mort de Mila Ximénez li van fer replantejar-se el futur: "Amb això de Mila he estat prop de deixar-ho tot".

No ha estat la primera vegada que Vázquez ha pensat en deixar la televisió, però el de Badalona seguirà a Tele 5 amb el repte afegit de rellançar el seu 'Sálvame', que veu amenaçat el lideratge per la sèrie turca d'Antena 3, 'Tierra Amarga'. Però a l'entrevista, Vázquez reconeix haver odiat el programa "amb tota la seva ànima", per la pressió que suposa treballar-hi i que va arribar a dir als responsables del programa que ho deixava. Però un problema amb Hisenda, que el de Badalona atribueix al seu gestor, van dur-lo a reconciliar-se amb 'Sálvame'. Un espai que va ser el lloc de feina durant anys de l'entrevistadora, Terelu Campos i a qui Jorge li demana que torni: "M'encantaria que tornessis una altra vegada. Veuríem una altra Terelu. Ara ja no aguantaries una vespa als collons. Però està 'Sálvame' preparat per aquest retorn?", es pregunta el periodista a Lecturas.

L"enfant terrible' de la televisió

"M'encantaria ser l''enfant terrible' de la televisió, que m'enganxessin sortint dels llocs amb ulleres de sol a les 10 del matí", confessa Vázquez.

ETIQUETES:

Deixa un comentari