AUGMENT DEL 84,5% 'El Món de la Tele' aconsegueix el seu rècord d'audiència al juliol

elmondelatele.cat

Amb prop de 100.000 pàgines vistes i 27.000 usuaris únics, que suposen un increment del 84,5% respecte al mes anterior

Elmondelatele.cat ha aconseguit aquest mes de juliol un nou màxim d'audiència. El mitjà sobre televisió i sèries que va iniciar el seu camí al gener d'aquest any, ha arribat al juliol als 26.857 usuaris únics i gairebé 100.000 pàgines vistes. Les dades han estat publicades aquest dimarts 10 d'agost per l'empresa que audita els mitjans digitals catalans, OJD. Segons l'auditora, 'El Món de la tele', és el segon mitjà que més creix respecte el mes anterior, un 84,5% i les notícies consultades (o pàgines vistes), han arribat a les 98.697, unes 40.000 més que la mitjana del juny.

Aquest increment és deu a la bona acollida que han tingut els articles de la periodista Laura Fa, les sèries del crític Toni de la Torre o les primícies sobre televisió. Però l'expansió de elmondelatele.cat, també ha estat possible gràcies a l'augment del seguiment a les xarxes socials de Facebook, Twitter i Instagram.

EL MÉS LLEGIT AL JULIOL

1.

2.

3.

https://elmondelatele.cat/2021/07/joc-de-cartes-tornara-a-lestiu-amb-noves-categories/

ANUNCIA'T AMB NOSALTRES!

ETIQUETES:

Deixa un comentari