TORNA A LA TV Rocío Carrasco s'estrena a 'Sálvame' i revela que serà la defensora de l'audiència

Rocío Carrasco a 'Sálvame' (Tele 5)

Jorge Javier Vázquez ha aprofitat l'ocasió per explicar que Mila Ximénez li va dir que se sentia utilitzada i enganyada per Antonio David Flores després d'haver vist la docusèrie

Misteri resolt. Rocío Carrasco ha tornat a trepitjar un plató de Tele 5 i ha desvetllat quina serà la seva nova funció: defensora de l'audiència i dels famosos indefensos davant les notícies falses. El programa 'Sálvame' d'aquest dimecres ha començat amb l'entrada a plató de la filla de Rocío Carrasco amb un vestit espectacular vestit groc i una caixa misteriosa. "Aquesta cadira m'agrada", han estat les primeres paraules de Rocío mentre acariciava la cadira de presentador.

La feina de Carrasco no s'ha resolt fins a les 17.30h, moment en què la cadena rival, Antena 3 comença la seva nova sèrie 'Tierra Amarga' i Mediaset està mirant de torpedinar tant com pot. Aquest dimarts, Tele 5 va arrasar amb un 18,7% i la sèrie va punxar per sota amb un 9,1%.

Els col·laboradors han esperat el moment des del plató de 'Supervivientes' mentre han especulat sobre quina seria la funció de Carrasco al seu programa. Kiko Hernández, ha estat un dels més contundents: "Avui es fa justícia, l'altre (Antonio David) a Màlaga, menjant-se els mocs i ella on ha d'estar treballant i cobrant com tots nosaltres, que cap venim gratis".

Un dels que també ha intervingut és Kiko Matamoros, que ha entrat per videotrucada i ha reiterat el seu posicionament: "Assumeixo tot el que he dit". Unes paraules que han causat estupor entre els seus companys: "Li has faltat el respecte perquè has opinat sense haver vist la seva docusèrie", ha dit Miguel Frigenti. A les 17.40h, Jorge Javier ha anat a rebre a Rocío al plató de 'Sálvame', que ara es diu 'Plató Mila Ximénez'. Els dos han comentat la pèrdua de la col·laboradora i Vázquez ha revelat què pensava la seva companya, després de veure la docusèrie. "Mila em va dir que se sentia utilitzada i enganyada i que tenia molt clara quina era la seva posició després de veure la doscusèrie", ha dit el presentador sobre el que pensava Ximénez. Jorge Javier també ha explicat una conversa que va tenir amb Mila en un dinar, en que la col·laboradora li va dir: "Antonio David no és un maltractador, és un torturador".

'Hable con ella'

No ha estat fins passades les 20h que Rocío Carrasco ha explicat què hi havia a la caixa i quin seria el seu paper al programa: "He vingut al programa per escoltar, que és una cosa molt important que amb mi no s'ha fet en molt de temps". La filla de la Jurado, ocuparà el lloc que havia tingut la seva amiga, María Teresa Campos, tot i que de forma ampliada donant veu a famosos, que com en el seu cas "es diuen coses que no són". La secció portarà per nom "Hable con ella", fent referència al programa que va presentar fa uns anys a Tele 5 al costat de Sandra Barneda.

ETIQUETES:

Deixa un comentari