ANUNCI SORPRESA Mediaset anuncia un nou reality: "Secret Story"

'Secret History' (Mediaset)

'GH VIP 8' endarrereix la seva estrena i la cadena aposta per un format nou d'èxit internacional

'Gran hermano VIP', haurà d'esperar. La cadena privada ha canviat els seus plans i la vuitena edició de 'GH VIP' s'endarrereix. Mediaset ha anunciat aquest divendres 9 de juliol, que al seu lloc, posa en marxa l'adaptació d'un altre format de la mateixa productora de 'GH', 'Zeppelin': 'Secret Story' (La casa de los Secretos).

Es tracta d'un nou reality on els secrets marquen el ritme de la convivència. Després de triomfar amb 11 edicions ininterrompudes a França i set a Portugal, així com amb adaptacions al Canadà i Holanda, aquest format original de Banijay s'estrenarà a la tardor a Espanya.

Per primera vegada en la seva història, es desenvoluparà en versió Celebrity. D'aquesta manera, els famosos participants hauran de mantenir el seu secret fora de perill, mentre intenten descobrir el dels seus companys.

Sota el claim 'Tots tenen secrets. Descobreix-los', els espectadors es convertiran en autèntics investigadors i seran testimonis de les estratègies dels concursants. A més, l'audiència serà testimoni de la seva convivència 24 hores i decidirà l'esdevenir del concurs. Zeppelin per la seva banda, continua igualment la producció de 'GHVIP 8', que es programarà més endavant.

ETIQUETES:

Deixa un comentari