SÍ, CHEF! 'MasterChef 9' celebra la seva final amb Dabiz Muñoz, Eneko Atxa i Ricard Martínez

Els membres del jurat amb el xef Dabiz Muñoz (RTVE)

El guanyador aconseguirà el trofeu, publicar el seu propi llibre de receptes i 100.000 euros en metàl·lic

Aquest dimarts 13 de juliol i després de mesos d'esforç, 'Masterchef 9' decidirà quin dels quatre finalistes es convertirà en guanyador . Per a aconseguir-ho hauran de seguir les indicacions del xef Ricard Martínez i reproduir unes postres de dotze elaboracions en la primera prova; elaborar un menú per a dotze grans xefs creat per Eneko Atxa; i crear un menú complet en el duel final, que conquisti al jurat per a aixecar el trofeu del talent culinari.


Postres de Ricard Martínez

Per arribar al duel final, els aspirants tindran dues oportunitats. La primera serà seguir els passos de Ricard Martinez, cap de creativitat de l'EspaiSucre a Barcelona i un dels millors pastissers del nostre país. I, com en la rebosteria no hi ha lloc per a la improvisació, els quatre aspirants hauran d'estar molt concentrats per a reproduir unes postres compostes per 12 elaboracions i treballar al mateix temps que el xef.


Menú d'Eneko Atxa en Chillida Leku

L'última oportunitat d'arribar a la final es disputarà a Guipúscoa, on el jurat i els tres aspirants celebraran que Espanya té 96 sols més en el cel gastronòmic. El cuinat tindrà lloc al Chillida Leku, un museu a l'aire lliure amb 400 escultures repartides en 11 hectàrees. Eneko Atxa, l'únic xef del nostre país que pot presumir de tenir un Sol Sostenible d'Aliments d'Espanya, serà l'encarregat de dissenyar un menú de sis plats que els aspirants serviran a 12 convidats molt especials com Pedro Subijana, Elena Arzak o Andoni Aduriz. A més, també s'asseurà a la taula María Ritter, directora de la guia gastronòmica de Repsol.


Dabiz Muñoz al duel final

Amb els coneixements i les tècniques d'avantguarda apreses aquests mesos, els dos duelistes elaboraran un menú complet compost per un entrant, un plat principal i unes postres que conquisti el paladar del jurat i del xef Dabiz Muñoz, amb tres estrelles Michelin. El guanyador de 'MasterChef 9' aconseguirà el trofeu del talent culinari, publicarà el seu propi llibre de receptes i rebrà 100.000 euros en metàl·lic. A més, els tres primers classificats gaudiran dels premis que atorga el Basque Culinary Center a Sant Sebastià: un màster en Cuina, Tècnica i Producte per al primer; mentre que el segon i tercer classificat realitzaran un màster en Pastisseria i un curs d'Especialització de vuit setmanes de durada.

ETIQUETES:

Deixa un comentari